Şimdi Ara

Elentra Vs Accent Admire (Accent motor seçeneği hakkında sorularımda var)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • siz değerli arkadaşlar herkese selamlar.

    İki araç arasındaki genel farklar nedir? Sınıf farkı varmıdır? Elentraya daha önce bindim ve araç gerçekten konforlu. Motor sesi konusunda oldukça başarılı ve iç malzemeside bana iyi gelmişti.


    Açıkçası elimdeki bütçem accent e uymakta. Fakat üzerinde 2-3 ekleyip Elentra alsam mı diye düşünüyorum? Kısacası Admire/Elentra arasında kalmış bulunmaktayım ama elentraların kasası ağır olduğu için fazla yaktıklarını söylüyorlar.

    Accent admire biraz daha fiyattan dolayı kafama yattı gibi.
    Fakat bir türlü karar veremedim, Dizel mi yoksa 1.6 lpg/benzin modelini mi...? Size göre eksi artı nedir bu iki motor arasında?
    Genelde araç şehir içi ağırlıklı kullanacağım. Şehirdışı olarak belki 1-2 ayda bir uzun yol (oda en fazla 100kmyi aşmaz) yaparım. 21 yaşında genç bir insanım, agresif bir kullanan bir şöför değilim. Fakat altımdaki aracın gerektiğinde yeterli gücü vermesini istiyorum. Performans/Ekonomi olarak hangisini tercih etmeliyim?
    Amacım 20 hadi bilemediniz 25 tl lik gaz ile 100km rahat yapayım (Ş.içi). Çünkü elimde bulunan Lada Vega Sedan 1.5 LPg aracım hemen hmen 20 tl lik gaz ile 100 km rahat gidiyor.

    Birde diğer bir sorum eğer ki olsı bir dizel alımında motor sesi insanı rahatsız edecek kadar içeri çok alır mı? Konfor açısından düşünürsek çok gürültü yaşarmıyım?

    Son sorum: Piyasada güvenlik paketli Admire bulmak zor. Ve buna bağlı olarakta çok fazlaca araştırma yapmam gerekiyor. Güvenlik paketi dedik: ABS acaba sizce ne denli önemlidir? ABS şart olmalımıdır? Araca olan etkisini bilmiyorum çünkü bugüne kadar 2000 model üstü araç çok kullanmadım.

    KM tercihlerim olarakta 30bin 80bin arası. Acaba Accent admire ve Elentra bu KM aralıklarında temizleri sizce ne kadar eder?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seca2 -- 4 Mart 2011; 21:26:48 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.