Şimdi Ara

Elektronik Çelik Kapı Kilidi Multlock Entr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Evimi yeni tadilattan geçirdim en yakın zamanda çelik kapıyıda değiştireceğim , hazır değiştirmişken yeni elektronik kilitlere merak saldım. Karşıma multlock entr diye bir ürün çıktı sanırım yaleyle aynı fabrikadan. ve en önemlisi bunda çelik kapıya sonradan monte edilebiliyormuş.
    Hiç kullanan var mı? Buna benzer bir ürün var mı(kapıya kendimizinde montaj yapabileceği)? Fiyatı çok yüksek düşmesi lazım
    http://www.hirdavatfirsati.com/p-6679-Multlock-(multilock)-entr-(entry)-elektronik-(parmak-izli)-kapi-gobegi-(bareli).html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutsahin_07 -- 14 Ekim 2015; 16:34:56 >







  • Kale x10 u inceleyin.
    Sadece uzaktan kumanda ile kullanabilirsin ama 600 TL cebinizde kalir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı bakayım siz kullandınız mı yorumunuz nedir
  • Merhabalar, parmak izli sistem istiyorsanız illa ki, Marelli parmak izli bareli kullanabilirsiniz (https://www.hirdavatfirsati.com/p-6826-Marelli-MAGIC-parmak-izli-kilit-%28kapi-gobegi-bareli-silindiri).html ), ben kullanıyorum evde gayet memnunum, yazlıkta falan kullanmayınca bayağı sıkıntı oluyor o derece rahat parmak iziyle kapıyı açmak. İnsan rahata kolay alışıyor. :) Motorlu değil gerçi yani basınca kapıyı kendi açmıyor ama benim için önemli olan anahtar taşımamak olduğu için ve pil dayanımı önemli olduğu için çok daha iyi. motor girdi mi işin içine bozulma şansı daha fazla gibi geliyor. ama sonuçta yale ve kale de çok iyi markalar onlarda da sorun olmaz kalitede zaten. bunun fiyatı parmak izli sistemler arasında en ekonomik olanı 690 tl gibi geliyor.

    entr da iyi kale x10 da iyi ama tabi daha pahalı. Onlarda arkadaşın dediği gibi parmak izi sistemine girmek yerine ucuza gelmesi için, entr da cep telefonuyla açılmaya göre sistemi kullanabilirsiniz , 960 tl ye falan gelir şu anda :https://www.hirdavatfirsati.com/p-6679-Multlock-%28multilock)-entr-(entry)-elektronik-(parmak-izli)-kapi-gobegi-(bareli).html . o zaman da anahtar taşımak zorunda kalmazsınız. ama tabi yine cep telefonu çıkarıp aplikasyondan açmanız lazım, o da bir iş açıkçası. en azından ekstra bir yük olmaz yanınızda ama anahtar.

    x10 alırsanız da uzaktan kumandayla açabilirsiniz, onun fiyatı da daha ucuza gelir.630 tl ye falan geliyor o. paranız olunca parmak izi sistemini satın alabilirsiniz :https://www.hirdavatfirsati.com/p-3570-Elektronik-kapi-kilitleri-Kale-X10-Akilli-uzaktan-kumandali-acilan-Kilit-Sistemi-68-mm-Silindir-KD-049-10-100-.html .

    zaten tüm ürünler bunlar artık biraz size kalmış hangisini seçmek, fakat daha da ucuzunu zaten almayın. Gerçi zaten daha ucuzunu ben görmedim. Mesela marelli yi çok duymamışsınızdır muhtemelen ama onun parmak izi ünitesi İsviçreden gelmiş, iyi yani kalitesi bayağı. diğerleri de zaten bilindik markalar onların da kaliteleri çok iyi. Bir şekilde geçin ama paranız varsa parmak izli sisteme, çok rahat oluyor.

    GÜNCELLEME : (19/06/2023)

    Artık multilock ENTR bareli getirmiyor, kale de X10 u kaldırıyor. Ama ben hala Marelli MAGIC parmak izli bareli kullanıyorum ve satılıyor. :) Kaç sene önceki fiyatlara denk gelince bir gülümseme geldi, 10 kat artmış fiyatlar. Benim fikrim ve kullandığım ürün hala değişmedi ama, Marelli MAGIC parmak izli barel şu anda tek seçim , çelik kapınıza parmak izli kapı kilidi istiyorsanız. Bence fiyatlar daha da artmadan alın bir an önce, beş yıl sonra yine güncellerim ben yazımı herhalde. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarin -- 19 Haziran 2023; 16:42:20 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.