Şimdi Ara

ELEKTROLUX çamaşır makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
28.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Burada çamaşır makinesi tavsiyesine uyarak Electrolux EWF1497CDW2 aldım. İyimi kötümü bilmiyorum. Bir başka çamaşır makinesi ile kıyaslama şansım yok. İthal olsun istedim. Bosh ve Elektrolüx arasında en uygunu Electrolux EWF1497CDW2 olduğundan servis sıkıntısını bile bile aldım. Elektrolüx genel merkezini aradığımda yarım saat müşteri temsilcisine aktarılmayı bekledim. Maalesef muhatap yok.

    3+4 ek garanti yapmak istedim. Kuruluma gelen gelen kişi 240TL olur dedi. Servise gittiğimde 280TL hesap çıkardı. İnşallah servise muhtaç olmam. Sadece bu yüzden buradaki yorumları dikkate almayıp LG yada samsung alsaydım diye hayıflanıyorum.
  • 6 sene önce Elektrolux yıkama + kurutma çamaşır makinası aldım.

    Sadece 1 hafta keyfini sürebildim, 1 hafta sonra kurutmamaya başladı, servis 3 kere geldi şaka gibi bir yöntemle üst kapak açıldı yukama ve kurutmayı birbirine bağlayan motordaki mekanizmada resmen paket lastiği gibi bir lastik var ve lastik yerinden çıkmış. marifet gibi 3 kere gelip o lastiği taktılar oldu diyerek gittiler. Eşim Endüstri Mühendisi ve bir çamaşır makinası fabrikasında zamanında kısa dönem çalışmış adamlara dediki burada iki motor arasında yükseklik farkı var bakın bu olmaz vs ama adamlar kaçarcasına gittiler.

    4. kere bozulduğunda ben bir şekilde marmara bölge müdürüne ulaştım ve ağzıma geleni söyledim makina gitti düzeldi geldi bu toplamda 1 yıl sürdü. 1 senede kullandım bozulmadan.

    1 yıl sonra sıkarken ayrı sıkıntı çıktı göürüldü getirildi, bir dönem sonra kurutmada saçmalamaya başladı götürüldü getirildi. Bir dönem daha kullanıktan sonra yine arıza kodları yanıp sönüyor ne olduğu belli değil gelindi gidildi vs vs vs bitmedi bu çile.

    ve makina çok şükür sonunda tamamen bozuldu bende kurtuldum. özetleyecek olursam yıkama kalitesi gerçekten yüksek bir makina birde sağlam olsaydı ne güzel olacaktı :-)

    Son olarak asla tavsiye etmem




  • Belkide yanlış düşünüyorum ama sanki bana Elektrolux forumda üvey evlat, sahipsiz eleman muamelesi görüyormuş gibi geliyor. Belki bunda arkasında Siemens Bosch grubu gibi yaygın hizmet ağının olmaması, onun yerine çok fazla amatör adamlarla çalışıyor olmalarının etkisi vardır sanırım. Adamlara telefonla bile ulaşmak zor. Yurtdışı sitelerine bakarsanız Siemens ile birlikte en çok ürün çeşitliliği aeg Elektroluxte. Ama nedense Türkiye'de imajı güçlü değil. Benzer durum opeldede var. Her bayi kendi kafasına göre takılıyor opeldede. Ama wolkswagene bakıyorsun arkasındaki doğuş gücünü malını sahiplenmesi görüyorsun. Bunlar tamamen kişisel görüşüm ama Elektrolux ülkemizde kesinlikle iyi tanitilip temsil edilmiyor. Yabancı dilim iyi olsa kesinlikle isvece şikayet yazıları yollardim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.