Şimdi Ara

ELEKTRO GİTAR ( Anlayanlardan yardım istiyorum )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben gitar çalmaya başlayacağım çok hırs ettim. Klasikten başla en iyisi laflarını bi kenara bıraktım ve direk en çok hoşlandığım tarz ses çıkaran elekto gitardan başlamak istiyorum. Dinlediğim müzikler de bu tarz zaten.
    Daha önce hiç çalmadım. Direk elektro gitar alıp kursa gitmek istiyorum. Ancak marka ve model konusunda hiçbir bilgim yok. Çok pahalı olsun istemiyorum çünkü bu daha alışma ve gelişme aşamaları. Daha sonra çok ilerlersem daha iyisini alırım. Ancak aldığım gitar da kötü olsun demiyorum, sadece uçuk pahalı olmasın istiyorum.

    Bu tarz iyi denebilecek, elektro gitar marka ve modellerini paylaşırsanız çok sevinirim! Gitarın resmini veya fiyatını sitelerden bulup post ederseniz çok mutlu olurum.
    Şimdiden çok teşekkürler.







  • klasik ve elektro sağ el-sol el teknikleri, gitar tutuşları vs farklıdır... hangisini kullanmayı amaçlıyorsanız onunla başlamanızı (hevesi kaybetmemek adına) öneririm.

    elektro gitar olarak çalmak istediğiniz tarz uygun manyetikleri olan (metal - yüksek outputlu, jazz-blues orta-düşük çıkışlı gibi) bir gitar seçerseniz sizi tatmin eder. yoksa bir squier strat alıp idare edin bir süre..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.