Şimdi Ara

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE TERCİHİ YARDIMMMM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
25.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: secret_spy

    arnica hdyra rain plus kullanıyorum,halı yıkama özelliğide olduğundan aleti temizlemek çok olduğu için değiştirip yakında zamanda arnica bora 4000 alacağım...eğer su filtreli ve emiş gücü yüksek bir cihaz istiyorsanız bence inceleyin..

    henüz seçim yapmadıysanıız 5000 serisini incelemenizi tavsiye ederim..

    arnica bora 4000 epeyce satmış ve gayet te memnun kullanıcıları..bende uzun soluklu bir araştırma neticesinde yeni çıkan arnica bora 5000 aldım..4000 deki bazı eksiklikleri gidermişler sözde..4000 serisini hiç bilmiyorum ama 5000 serisi malzeme kalitesi olarak gayet iyi görünüyor ve asıl işi olan temizliği harika yapıyor.ses biraz fazla ama çok ta takılacak gibi değil..ayrıca olmazsa olmaz hepa filte de var.eski toz torbalı süpürge çalışırken oluşan toz kokusu kesinlikle yok..hem yerli malı hemde akranlarına göre gayet ucuz..marka takıntısı olmayanların incelemesini tavsiye ederim.sulu sistem süpürgeler arasında şu an için en mantıklı seçimlerden birisi gibi gözüküyor,fiyat performans açısından.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vertaluk

    elektrikli süpürge almak isteyenler için piyasa değerinin altında 225 TL'ye sıfır, kutusunda hiç açılmamış Fakir POWER MAX 2200 CYCLONIC Elektrikli Süpürge koydum bugün gittigidiyor'da ilana. ilgilenen arkadaşlar olursa pm atabilir ya da aşağıdaki linkten hemen alabilir:

    http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/fakir-power-max-2200-cyclonic-elektrikli-supurge-73491333

    aman derim.. teyzemde aynı süpürgeyi aldı ama iş işten çoktan geçti... makinanın emiş gücü 5 ay da düştü... şimdi nilfisk kullanıyor..5 yıl garantili ve ayrıca tozda kaçırmıyor.. 500 airwatt emiş gücü ile emin olun halıyı bile nerdeyse makinanın içine çekecek gibi çalışıyor...




  • Şimdi ev hanımları harika bir temizliğin sırrını arnica bora 4000 de buluyor. 2400W güce sahip bu çok kullanışlı elektrik süpürgesi ile temizliğinizi çok rahat yapabileceksiniz. İki hareket ile kaldır dök yaparak rahatça temizleyebilirsiniz. Çift yönlü emiş özelliği ile en inatçı tozları bile çeker alır. Yüksek emiş gücünü hiçbir şekilde kaybetmeden temizlik yapar.

    Arnica bora, temizlemesi kolay yıkanabilen gerçek hepa filtreye sahiptir. Çok kolay ve pratik kullanım sağlar. 360 derece manevra kabiliyeti ile işinizi daha da kolaylaştırır. Bu şık elektrik süpürgesi 1.2 litre su haznesine sahip olmaktadır. Kutu içerisinde dar uçlu boru, perde fırçası ve koltuk temizleme aparatı yer almaktadır. Bu aparatlar sayesinde temizli yapmak çok kolay bir hal almıştır. Özel turbo fırçası sayesinde inanılmaz temizlik gücü.

    Arnica bora 4000 modelinin, kir emiş borusu krom çelikten yapılmıştır. Dayanıklı ve sağlamdır. Özel su filtre gövdesi ile, doldur boşalt yaparak rahatlıkla temizleyebileceksiniz. Ayrıca üzerinde otomatik kablo sarma sistemi vardır.

    Arnica Bora 4000 iile Türkiyede en çok satılan elektrikli sulu süpürge ünvanını alan ARNICA şimdi Arnica Bora 5000 Su Filtreli Hepa 2400W Turbo Fırçalı Elektrikli Süpürge ile karşınızda.

    Ürünü incele:
    Arnica Bora 4000

    Arnica Bora 5000

    Yetkili İnternet Satıcısıyız.
    Bilgiler arnica firmasından alınmıştır.




  • Fantom SS 2400 bunu kullanıyoruz süper
  • Elektrik süpürgesi alacaklara duyurulur: FANTOM markasından uzak durun. Asla tercih etmeyin. Yerli firmadır, paramız yabancıya gitmesin diye Mucize ws 2500 modelini aldık. Daha 2 sene olmadan hortumun makineye bağlanan ucundaki tırnaklar kırıldı. Servise götürdüm, kullanıcı hatası dediler. Nasıl olur ya hu derken müşteri hizmetlerini aradım ve ne deseler beğenirsiniz. Normalmiş ben bozmuşum. Uzun lafın kısası sakın yaklaşmayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.