Şimdi Ara

Elektrik kablosu seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle konu doğru yerde değilse kusura bakmayın. Özel bir elektrik bölümü göremedim forumda, bu sebepten buraya açıyorum konuyu.

    Eve asma tavan yaptırıyorum, tavanın altında muhtelif yerlerde panç ile delik açıp açtığım deliklere 6 veya 9 watt'lık led spot koyacağım. Odanın büyüklüğüne göre 6 ila 10 tane, salonda ise 16 tane spot ışık bulunacak. Salonda spot sayısı fazla olduğundan 6w lik spot düşünüyorum, bu da 96w güç demek. Birde spotlar arasında bağlantı olacak tabii. Ufak tefek elektrik işleri elimden gelir, kabloları ben bağlayacağım fakat başlıkta da belirttiğim üzere kablo seçiminde kararsız kaldım. 2x1.5 TTR mı yoksa 2x1.5 Antigron kablo mu kullanmalıyım?

    Kablolar alçıpan ve tavan arasında kuru ve hareketsiz kalacak. Bu durumda hangi kabloyu tercih etmeliyim, öneriniz var mı?

    Şimdiden teşekkürler.



  • Mrhaba ustalarım.Otomatik kumanda ile çalışan kepenk in kumandası bazan tutkluk yapıyor. Pili değiştirdim sorun düzelme di.Kumanda sağlam mutemelen alıcı da sorun var.Nasıl duzeltilebilir. Birde ben buna butonla manuel kumanda takmak istiyorum.Üç adet butonla (aşağı, yukarı, stop) kumanda edilecek şekilde nasıl bağlantı yapabilirim. Aşağıdaki sekilde buton çıkışları yazıyor.Bu çıkışlar a bağlantılar nasıl olmalı. 


    Bu mesaja eklenen görseller:

     Elektrik kablosu seçimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.