Şimdi Ara

El Yapımı iPhone 5 Standı (Güncellendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • begliyoruz :) paradan çok o hazzı almak başarmak hayel edip onu gerçekleştirmek bende bir işle uğraşıyorum ses komutlarıyla evde tv açma kanal değiştirme ışığı yakma perdeyi açma kapama kapı çalınığında otamatik tvye görüntü aktarma kapıyı açma buna benzer zor ama heycan verici
  • Çok iyi olmuş bence, pratik zeka ve süper sonuçlar
    Hiç boyamayıp vernikelesen bile olurmuş bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tukrok

    Yapma amacım iphone'u gece yatarken yere koymak istememem (: (Zaten inanmazsınız bir kere bile kulaklıkla müzik dinlemedim telefonla (: )

    kenbu teşekkürler. zaten para ile yapılmayacak işlerden biri de bu. Yani piyasadaki tezgahlardan çıkan standlara benzemiyor. Tek tek uğraşıyorsunuz, zımpara boya vs. O yüzden zevk için yapılır ama para için yapılmaz bence. Para için ancak model çizilir cnc tezgahla çıkarılır.

    İkinci kat boyayı da gece attım, bu gün kurur umarım (: Hala biraz yapış yapıp gibi.

    tabi ki amacınız müzik dinlemek olmayabilir, sonuçta müzik dock değil bu. ama o şekilde durduğu anda biri arasa ya da sabah kurduğunuz alarm çalmaya başlasa duymakta problem olabilir. güzel bir yaratıcılık ile birşey ortaya çıkarmışsınız ben de fikir vererek daha da güzel hale getirmenizi temenni ettim :)




  • 1. seçenek hoşuma gitti o apple logosu filan ama 2. seçenekte iyi gibi fakat o kırmızı yer hoşuma gitmedi oraya daha iç açıcak bir renk olsa belki 2. seçeneği tercih edebilirim eline sağlık harika olmuş çok iyi gidiyosun yakında yapıp satarsın heralde :D Boyama vs işleri bittikten sonra küçültmeye başla bence . Dengesiz olursa arkadaşların dediği gibi altına demir filan koy bi oyuk açıpta öyle dengeyi sağla küçük olunca daha iyi olacağına eminim. Başarılar .
  • andruil kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım ne demek istediğinizi. Ama gerçekten sesi çok etkilemiyor orda duruşu. Hatta titreşim varsa zııııııınnnn diye bi ses de geliyor :D
  • Görsel olarakta çok güzel olmuş bence.
  • Boyalı hali, emektar 3GS ile ancak bu kadar fotoğraf çekebildim. Yarın daha güzelini eklerim. Bir de kırmızı bumper aldım, (Tabi bumperın ebatını hesap etmediğim için eskisi gibi rahat girip çıkmıyor, ama halledilir.)

     El Yapımı iPhone 5 Standı (Güncellendi)
     El Yapımı iPhone 5 Standı (Güncellendi)
     El Yapımı iPhone 5 Standı (Güncellendi)

    Matrix'e selamlar (:

    @KediTartaklayanBodyciFare: Teşekkür ederim.




  • Hocam eline sağlık çok hoş olmuş ipad ve iphone 4 için bende yapacağım. Kapı kesimi yapan bir arkadaşım var isteyenler var ise ona yaptıralım birlikte :)
  • Hocam çok hoş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.