Şimdi Ara

EL EMEĞİ TRT1'DE BAŞLIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kadınlar Kulübü Sitemizde,program hakkında bilgi alabilir ve yüklenen resim videolardan bizleri takip ederek hakkımızda bilgi sahibi olabilirsiniz.Evine misafir olduğumuz ev sahiplerinin ,evlerinin eski ve yeni hallerini görebilir sizde aradaki farkı hayretler içerisinde izleyebilirsiniz.

    Siz bizi televizyon ekranların da izlerken, hem eğlenceli vakit geçirip hem de sizde farklı,pratik bilgilere ulaşarak kendi eviniz için yenilik çabası içerisinde olacaksınız.İzlediğiniz farklı,yaratıcı bilgiler sayesinde sizde minimum maliyet ile evinizi güzelleştirebilirsiniz.Sıkıldığınız,eskiyen eşyalarınızı El Emeği programında ki harika fikirlerle sizde değiştirebilir ve tıpkı yeni alınmış görünümüne ulaşabilirsiniz.

    _Ben yapamam ,el becerim yok diyorsanız ,onun da çözümü ;bizimle iletişime geçip programımıza katılmak.Ve gerisini’’ ekibine bırakmak.

    Sizde değişime başlamak istiyorsanız yapmanız gerek web sitemiz üzerinden başvuru formunu doldurmak ve size en kısa sürede geri dönüş yapılması için beklemek.

    Başvuru formunda doldurmanız gereken kısımlar; ad,soy ad,adres,telefon numarası ve evinizin resimleri gibi basit adımlardan oluşmaktadır.

    Gelin beraber değişime şahit olalım.

    Unutmayın” EL EMEĞİ TRT1 de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlknzby -- 19 Mart 2017; 1:4:7 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.