Şimdi Ara

EKSPERTİZİ EN UCUZ NASIL YAPARIM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SEVIS 200 LİRA ISTIYOR BU NE YAHU ISTANBUL ANADOLU YAKASINDAYIM! HİÇÇ ARABA TECRUBEM YOK!



  • oto expertiz merkezleri var tepeden tırnağa bakiyolar 70 lira dynomo adida
  • Geçen gün internette araken otorapor.com adlı site buldum bostancıda. 3 farklı içeriğe sahip expertiz paketi sunuyorlar en pahalısı altın paket 275 TL. Yetkili servise sordum detaylı expertiz raporu 100 TL dediler. Hem yetkili servis hem daha ucuz diye atladık hemen. (Bu arada araç fiat değil japon markası istanbulda değilim yakın bi şehirdeyim.) Arkadaşımın aracı olduğundan kaza geçmişini biliyorum. arkadan kaza yapmıştı arka tampon değişti. kaporta durumundan çok motoru merak ediyordum
    Neyse yetkili servisten rapor çıktı: değişen yok !!!
    Expertizin ucuzuna kaçmayınız
  • Tamponu pek değişen olarak telaffuz etmiyorlar. Servis o yüzden söylememiş olabilir. Ekspertizi nerde yaptırırsanız yaptırın aracın kaza geçmişini tanıdık bir sigortacıdan sorgulatın. Bazen araçlar değişeni olmadanda perte ayrılabiliyor.
  • Demek istediğim ucuzuna kaçmayınız zira ustalar piyasadaki fiyatları bildiğinden aldığı paraya nispeten üstten öylesine önemsiz bakmayı hak olarak addediyorlar kendilerine. Bu paraya bu kadar misali. Detaylı expertiz sadece reklam sloganı olarak kalıyor. Motor performansı ne derecede triger zinciri değişmiş mi değiştiyse orjinalmi kullanılmış... gibi sorular cevapsız kalabiliyor. "Yandan darbe aldığından iç aks kafası tırtıklanmış mı şanzımanı yemeye başlamış mı" sorusuna bir usta olarak "araçla bir iki tur attım ses gelmiyor" derseniz. "Ustam o sesi duyabilmek için eşşek kulağına ihtiyaç var ama sizinki yeterli sanırım" cevabına bozulmamanız gerekir. Demem o ki kapitalizmin altın kuralı "parasıyla değilmi kardeşim" sözüdür. Pahalı olana yaptıracaksın incik cincik baktıracaksın geçiştirme cevaplara izin vermeyeceksin.
  • Yaptırdım para vermedim. Gittim DOD bayiilerinden birine aracı takasa sokacağım dedim, takaslık araç baktım sricco alacak param yoktu tabi zaten formalıteden baktım. bakma nedenım arac 50 lira ise bana senın araca 40 lira verırız senın aracta şu şu ve şu hatalar var çarpık, boya vs. dediler. bende tamam o zaman eyvallah dedim çıktım. anladım ki benım alacağım aracın ederi 40 lira imiş ona göre hataları kazası bozuğu kırığı şu imiş bu imiş. derken beleşe expertz yaptırdık. tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.