Şimdi Ara

ekrandaki dalgalanma nedendir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler monitörümü değiştirdim fakat yeni taktığım monitörde ekranda sanki dalgalanma var hafif titreme ve dalgalanma var acaba donanımsal yoksa yazılımsal bi problem midir?



  • kardeşim aynı sorunu bi arkadaşımda yaşdık bizdeki sorun prizdendi yani gelen elektiriktendi..arkadaş uzakma kablosunu değiştirmiş senin dediğin gbi dalgalanma,titreme vs. vardı...tekrar başka bi prizle denedik halloldu inş. senin ki de bu kdar basittir.

    Kolay Gelsin...
  • sorun tam olarak nedir bilmiyorum ama bir ara -şu an pek şikayetim yok- bende de aynı sorun vardı.pcyi ilk aldığım zamanlar pek anlamıyordum.birgün bilgisayarcıya işim düştü format için o arada bu titreme olayını sordum yaptığı şey ->>> masaüstünde boş bir yere sağ tıkladı,özellikler,ayarlar,gelişmiş,monitör,monitör yineleme hızı, buradaki hız 60 hertz idi onu 75e getirdi biraz daha iyi oldu.monitörümde şu an baktım 85 hertz değeri girili, denemek için düşürdüm ve titremeler arttı.yani işe yarıyor gibi, inş sorununu kısmen de olsa çözer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Nisan 2008; 18:53:37 >
  • evet monitör yenileme hızını değiştirince azalıyor ama devam ediyor insanın gözünü yoruyor özellikle beyaz sayfalarda faredilen bi durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.