Şimdi Ara

Ekranda görüntü yok oldu. Amilo PRO v2045

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bir buçuk yıl önce almış olduğum Amilo Pro v2045 bir dizüstü bilgisayarım var. Çok zamandır ekranında sorunlar vardı. Fotoğraflarda ve videolarda kendini belli eden ve görüntüye göre yer değiştiren mavi mavi lekeler vardı. FS servis ilgisizliği ve yetersizliği korkumdan ve sadece İnternet' giriyorum diye servise vermiyordum. Ancak dün birdenbire, bilgisayar öylece dururken ekrandaki görüntü gitti. Zaman zaman alttan yeşil bir renk çıkıp monitörü tümden kaplamaya başladı. Bilgisayar normal olarak çalışıyor ancak ekran bahsettiğim şekilde.

    Şimdi bunu servise vermekten başka çarem kalmadı. Ankara'da FS bilgisayarını servise vermiş olanlar kaç günde geri alabildiler acaba, bunu öğrenmek isterim. Bu sorunu ya da benzerini yaşayan arkadaşlar varsa onların da tecrübelerini dinlemek isterim.

    Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz kundera -- 13 Temmuz 2007; 17:38:56 >







  • Zaman zaman görüntüye göre ekranda beliren renge (aktivitiye) göre leke ve çizgiler LCD kaynaklı sorunlardır. Servise gitmesi bence de gereklidir.
  • Evet doğru bir tespit LCD tespiti. Zaten bilgisayar serviste şu an, iki hafta oldu, verdiğim gün hemen LCD sipariş etmişler ama hâlâ gelmedi. Türkiye'de nasıl yedek parça bulundurmuyorlar onu da anlamış değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz kundera -- 2 Ağustos 2007; 23:39:12 >
  • 19 temmuzda servise verdiğim bilgisayarımı dün, yani 10 ağustos günü teslim aldım. LCD ekran değiştirilmiş. Şu an bir sorun gözükmüyor. Bana verilen kağıda göre tamirat bir saat sürmüş ama ben parça yokluğundan, ha geldi ha gelecek derken tam üç hafta bekledim. Bu da işin komedisi.
  • Geçmiş olsun, güle güle kullan...
  • geçmiş olsun...
    bende aynı makinadan kullanıyorum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım umarım yaşamam...
    vede çok memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.