Şimdi Ara

Ekranda dalgalanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar arkadaşlar. Geçenlerde asus r9 280x ekran kartı aldım. Ekran kartıyla birlikte psumuda değiştirdim ve 700w termaltake 12V kanalı 2 kanal litepower psu taktım.

    Sorun bundan sonra başladı. Web browser açıkken ekran titriyor gibi oluyor bir dalga gibi anlık bir olay bu sorunun çözümü için monitorumu hdmi ve vga bağlantılarıyla denedim sonuç değişmedi.Monitorun ve powewr supplyın güç kablolarını değiştirdim sonuç değişmedi. Windows 7 kullanıyorum ve kullandıgm windowstan başka bir windows kuararakda denedim sonuç aynı. Buarada monitoru hdmi olarak kullanıyorum. 1080p ve 60hz ayarlı 1080 p de 75 hz ye cıkmıyor ki monitorum 75 hz ye destek veriyor. Bu sorunu genellikle web browserda gezinirken hatta bu mesajı yazarken arada yapıyor. Basit sistem gereksini isteyen oyun oynarkende oyunda ekran arada titreme gibi sallanıyor aynı şekilde. Lakin yüksek sistem isteyen farcry 3 nfs rivals gibi oyunlarda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.

    Bilgisayarı daha önce 650 ti boost ve ob ekran kartıyla kullandım böyle bir sorun olmadı. Tabi farklı bir psu vardı r9280x den sonra pusyu yukseltmiştim.

    Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olacağım.







  • Ya bu olay başına glen kimse yok yada bilen yok :)
  • DVI kullanmayı dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.