Şimdi Ara

Ekran Titriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ati Radeon Xpress 200 Series bi ekran kartım ve de Philips 107E (107E2) model bir monitöre sahibim.Windows 7'ye geçmeden önce hiç titreme yapmıyordu.Fakat bir kaç gün önce Windows 7 kullanmaya başladım.Eski driver programı Xp'ye uyumlu olduğundan Windows 7'ye yükleyemedim.Burdan bi arkadaş da bana Ati'nin sitesinden güncel bir driver indirmemi önerdi.İndirdim yükledim ve şuan kullanmaktayım yani devrede fakat ekran çok kötü titriyor.Programa girip Hertz ayarlarını değiştirdim ama titreme düzelmedi... Bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler...



  • Aklıma gelen 2 neden var.

    1- Monitör eğer eskiyse, tüpü bitmeye yaklaşmış olabilir. Görüntünün aydınlık durumu nasıl? LCD monitör ile karşılaştırınca çok bariz bir fark var mı?
    2- ATI'nin yeni ekran kartı sürücüleri, pek çok sorunu da beraberinde getirmek gibi bir saçmalığa sahip.
  • Titremeden kastın oyunlarda mı? yoksa bu TV'de gördüğümüz gibi mesela bir kamera ile bilgisayar'a bakıldığındaki titreme gibi mi?

    Monitor'un ayarlarından olsa gerek diye düşünüyorum.
  • Windows 7'nin aero temasından kaynaklanıyor bu problem. Bilgisayar/Performans ayarlarından en iyi performans için yapılandırdığınızda problem kalmıycaktır.
  • Yok bu titreşim sağ ve sola oluyor ve bu bütün gün olutor yani oyunda filan değil her zaman...Monitör ayarlarınlada oynadım ama başaramadım.Monitörümde tüplü ama windows 7 ye geçmeden önce hiç bir proplemim yoktu.Görüntüde gayet aydınlık.Bilgisayar/Performans ayarlarından en iyi performans için yapılandırdığınımda da bu sorun devam ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.