Şimdi Ara

Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    radeon x550 ekran kartım, intel D945 işlemcim ve asus ana kartım var.
    zaman zaman bilgisayarı açtığımda kasa normal şekilde açılırken ekran açılmıyor...
    bu neden olur ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.



  • Biraz sorununu açarsan sevinirim. Bilgisayar normal açılmasına rağmen monitör siyah ekran olarak mı kalıyor? Eğer öyleyse açılırken F8 e bas. Güvenli kip te başlat
    Monitörle ekran kartı arasındaki bağlantının düzgün olduğundan emin ol. Sonra ekran kartının ana karta tam oturduğundan ve ekran kartı fanını çalıştığından emin ol. Zaten tam oturmuyorsa bilgisayarın açılmaması lazım.
  • evet biraz daha açıklamalısın
    yinede şunu ekleyim monitörün arkasındaki kabloları ve kasaya giden kablosunu sıkılaştır kasaya giden kablosunun vidaları çevirilmediyse çevir
  • hmm nası anlatacağımı da tam bilemedim sanırım;

    monitorun açma kapama düğmesinin yanındaki küçük ışık kasadan sinyal gelmediğinde yanıp yanıp söner LG710s monitorlerde yani bilgisayarı normal kullandın kapattın monitörün düğmesine basıp kapatmazsan o küçük ışık bütün gün yanıp yanıp söner.

    ben bilgisayarı kapatırken monitoru de kapatırım, açmak için pcnin düğmesine bastıktan sonra monitorun de düğmesine basıyorum windowsun açılmasına rağmen monitor hala kapalıymış gibi ekrana elektrik gelmiyomuş gibi (ama alttaki küçük ışık hala yanıp yanıp sonuyor) öylece duruyor. bu karanlık kalma durumu şöyle bi şey değil mesele ekrana elektrik gelir farklı bi siyah olur öyle olmuyo hiç elektrik gelmiyo.

    amd ekran kartları ayrı intel ekran kartları ayrı diye bişi var mı? varsa eğer ekran kartı amd için işlemcim ve anakartım da intel uyumlu olduğundan böyle bi sorun olabilir mi?

    bağlantıları kontrol ettim sıkıntısı yok fan da çalışıyo, ekran bu sorunu her zaman yapmıyo ama gelişi güzel zamanlarda açılmak istemediği zamanlarda :) açılmıyo.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.