Şimdi Ara

Ekran Kartını 3. Kez Servise Gönderdim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • omercan2001 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çok ilginç bir durum. Bende sapphhire rx480 aldım farcry 3 oynarken ekran gitti tüm çabalarıma rağmen bir daha gelmedi. Windows 10 u kuruyorum driver yokken kart çalışıyor, driverı yükleyince yine ekran kararıyor. Kartı vatana götürdüm kasa ile birlikte gönderdiler servise bakalım ne olacak. Bende iade isteyip 1070 almayı düşünüyorum umarım sistemde sorun yoktur. Daha geçen hafta toplamıştım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Provisioner

    Sorunun PSU kaynaklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum kardeşim , G700 +12V dan 660W tam güç verebilen 80+ Bronze sertifikalı güvenilir bir güç kaynağı OC suz 2-Way CFX 380X i bile besleyebilecek psu nun tek kartta sorun yapacağını zerre düşünmüyorum onu ele ama milyonda 1 teknik bir sorunu vardır onu bilemem...

    Far Cry 3 ün Ultra da çalışırken hata vermesine gelince ,çok değil 3 gün önce de yeni kullanmaya başladığım RX 480 ekran kartıyla öyle kenarda yarım duran Far Cry 3 e MSI Afterburner la Ultra ayarlarda değerleri görmek için girmiştim , 2 dk kalmadı oyunda Program Çalıştırmayı durdurdu hatası aldım , evet Görüntü Sürücüsü çalışmayı durdurdu gibi ciddi bir hata değildi ama seninki de direkt ekran kartı kaynaklı olmayabilir iyi araştır şeytan ayrıntıda gizli.

    Ve şayet CM G700 den bahsediyorsan son cümlene anlam veremiyorum , kaliteli ve üst seviye bir psu neden kalitesiz olsun.




    Sen konuşmaları karıştırdın kardeşim :D Ben 600w Xigmatek psu kullanıyorum. 3 defa yandı, 1 defa değişti. Konuyu açan arkadaşın psu başka.




  • Balgamov kullanıcısına yanıt
    Evet öyle olmuş dostum Kasa ile birlikte gelen model miydi güç kaynağın ?
  • İyi geceler arkadaşlar, sistemim ;

    Ryzen 1600

    Asus Prime B350 Plus

    Sapphire R9 380 Nitro

    8 GB 2666 Mhz Ram

    OCZ 600W

    Sandisk 256 GB SSD

    Win 10



    Sistemimde oyun oynarken hiçbir sıkıntı yok, fakat ne zaman tarayıcı ile gezmeye başlayıp video izlesem 1-2 saniyelik ses ve görüntü donması yaşıyorum, hoparlörden ZIIIIIIII diye ses geliyor ve düzeliyor. bu 3/5 dakikalık aralıklarla devam ediyor ve 10. kere olduğunda mavi ekran hatası alıyorum. Hatada video scheduler internal error yazıyor. Bad Sector taraması yaptım, format attım, temiz kurulum ve tarama yaptım, işlemciyi stres test yaptım sorun çıkmadı, bios güncel. Sebebi ne olabilir, şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.