Şimdi Ara

Ekran kartı ve İşlemci Sıcaklık Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar GPU ve CPU ısılarını sizlerle paylaşmak ve görüş almak istedim. Sistem hemen hemen boşta iken bu değerleri verdi. Oyun açarken kapanıyor zaten değer alamıyorum.
    Laptobum 2- 3 yıllık Packard Bell Easy Note Ts

    Özellikleri de yazayım kabaca:

    Intel i5 2430 2.40 Ghz
    Nvidia GT 540 M
    5 GB RAM

    Ayrıca aldığımdan beri ne içini açtım ne temizledim.(Zaten bilmiyorum da.) Bazen değerler daha da yükseliyor.
    Garantisi de bitti. Klavye de tozlu tuşlara zor basılıyor hatta. Dahili fanı pek çalışmıyor ve altındaki soğutucunun da ömrü bitti yükseklik olsun diye koyuyorum.
    Sizin değerlendirmeniz nedir oyunlar da da kasmaya başladı denebilir. Artık bir servise götürme vakti gelmiş mi götürmeli miyim ve sadece fan alsam yeter mi?
    Servise götürsem de fan alacağım ayrıca. O yüzden bana yüksek güçlü USB'den değilde prizden güç alan şöyle güzel bir fan da (tabii ucuz :D ) önerebilir misiniz?
    Görüşleri bekliyorum.
    Resim ekledim.
     Ekran kartı ve İşlemci Sıcaklık Değerleri







  • bence sistem yaniyo disari cikarip uzerinde mangal yapmaya birebir saka bir yana saglam bi sogutucu alin siz bide icerisini temizletin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i bulsam o soğutucuyu alcam zaten de istediğim niteliklerde bulamadım daha .
  • notbook u aldığınız ilk günlerde bu şekilde şikayetiniz yoksa sorunu fanı temizleyerek çözebileceğinizi düşünüyorum. bir kaç gün önce kullandığım toshiba notbookta aşırı ısındığından söküp fanı temizlemeye karar verdim ve fana ulaştığımda gördüm ki, evin içerisindeki toz parçacıkları fan ızgarasında birikerek, süngerimsi bir tabaka oluşturup ızgarayı komple kapatmış, dışardan gözükmesi ve temizlenmesi mümkün değil, temizleyince ve yeni termal macun sürünce 80 dereceleri gören işlemci şuan 60 derecede çalışıyor.
  • Ben de de sanırım öyle bir şey oldu O kadar da temiz kullanmaya çalışıyorum ama tozlar nası giriyo anlamıyorm. Ben kendim temizleyemem heralde ama sevise falan götürürüm. Normal de sıcaklık değerinin 60 civarı olması mı gerek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheUltimate

    Ben de de sanırım öyle bir şey oldu O kadar da temiz kullanmaya çalışıyorum ama tozlar nası giriyo anlamıyorm. Ben kendim temizleyemem heralde ama sevise falan götürürüm. Normal de sıcaklık değerinin 60 civarı olması mı gerek

    internetten bulun notebook'unuzun modeline göre bir temizlik yapan biri vardır.ona bakarak kendiniz de yapabilirsiniz.
    soğutucu alana kadar.
    dört tane silgi gibi eşit büyüklükte bir cisim bulun altına köşelere koyun faydası olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi northwood -- 13 Ağustos 2013; 17:14:06 >
  • Aradım bi şeyler ama bu modelden kullanan çk yok heralde hiç bişe çıkmadı. Zaten yapabilceğim konusunda kendime pek güvenmiyorum temizlik işini. Daha önce hiç tecrübem olmadı bi de bu iç teçhizat tak-çıkar işinden pek anlamam
  • Temizliği uyduruk yerlere yaptırmayın temizlik sadece termal macun ve tozları temizlemekle olmuyor termal pad'ler fan motor yatağının kontak sprey ile temizlenip yağlanması heatsink'in tozlardan düzgünce arındırılması ve son olarak termal macun yenilenerek yapılmalıdır.
  • Packard'ın kendi servisine götürmeyi planıyorum ama o servis hakkındaki yorum hiç de iyi gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.