Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3600x ile birlikte 2k ekranda kullanacağım bir ekran kartı almak istiyorum.

    Aklımda 6700xt red devil var bütçem de o civarda. Başka bir model veya marka tavsiyesi vermek isteyen varsa yazarsa çok memnun olurum. İlk defa AMD bir kart alma aşamasındayım bu nedenle markalar konusunda pek bir bilgim yok. Nvidia almak ise çok mantıklı gelmedi nedense bana açıkçası. 2k kullanmak istediğim için o fiyata maksimum 3060ti geliyor hem düşük VRAM hem de kas gücü olarak daha düşük olması bana AMD tarafına daha da çekti. Yine de her türlü tavsiyeye açığım.




  • 6700XT mantıklı şuan için, Hatta asusun Dual RX6700 XT medellerine bakabilirsin. Şuan Cashback kampanyası ile birlikte çok daha uyguna geliyor.

  • cho35 C kullanıcısına yanıt

    Bakındım Asus muhabbetine de vereceği paranın 2 ay sonrasında olması ve yine de 8k civarına denk gelmesi vazgeçirdi açıkçası. Daha doğrusu 9k civarında Asus göremedim ben eğer varsa tabi o fiyata alırım Asus. Şu an en ucuz Asus 10.5 civarında bu nedenle uygun bir alışveriş olmuyor şu anda. Cevabınız için teşekkür ederim.

  • Sapphire Nitro + 6700xt 9989 TL ve Xfx speedster Qıck 319 6700xt modeli 9754 TL -


    Powercolor red devil rx 6700xt 8979 TL uygun fiyatlı elle tutulur bunlar var. Aralarında Xfx modelini kısa bir süre kullandım arkadaştan alıp deneme amaçlı ( sistemi denemek için)


    Herhangi bir sıkntı drıver hatası , sorun yaşamadım. Bunlardan biri de tercih edilebilir. Asus , msi , gigabyte hepsi de bilindiği gibi iyi marka ama bu markaların iyi üst modelleri gereksiz yere pahalı.


    O paralara daha üst çipset kart alınır. Rx 6700 xt ye yukarda belirttim fiyatların yukarasını vermeyin bnce karar yine de sizn tabi. Ben 2k da 12400f ile sorunsuz kullandım.


    Not : Fiyatlar akakçe karışık satıcılardan alınma...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 2 Temmuz 2022; 1:17:48 >
  • 2060 süper miss tam 2k lık kart
  • AMD Kartlar Kumar ya. Tamam ÇOK güçlüler NVIDIAYA NAL toplatıorlar. Nvidia gibi gereksiz pahalıda degiller.

    Ama RİSKLİLER..

  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum açıkçası, denk geliyor garip sorunlar yaşayanlar. Ancak aynı kas gücünde karta 3-4k fazla para vermek sadece Nvidia diye içimden gelmiyor. İlk Amd kartim olacak gibi bakalım.

  • Yıllarımı verdim amd kartlara Radeon 7000 ile TNT2 M64 den bu yana iki cepheyi de deneyimledim diyebilirim..


    Objektif yorumum şudur;


    AMD evet her daim bütçe dostu oldu, her daim eksantrik atılımlar ile kafa karıştırdı, aynı segmentte nvidia kartların üzerinde kalmaya çalıştı nvidia 6 gb ise o 8gb oldu 128 bit ise o 256bit oldu ama özellikle yazılım konusunu ve ısınma konusu bir türlü çözemediler. Nvidia'nın geliştirdiği bir çok teknolojiyi taklit etmeye çalışsalar da başaramadılar kendi geliştirdikleri teknolojilerde genelde sönük kaldı.


    Nvidia her daim eski atari salonlarında ki mantık ile ilerledi "if you to be continue please insert coin" her zaman ellerinde ki teknolojiyi yavaş yavaş servis ettiler ve hiç bir zaman bütçe dostu mantığı ile hareket etmediler. Isınma konusu en büyük avantajları oldu, Geliştirdikleri teknolojiler başarılı oldu çok ses getirdi, yazılım konusunda janjanlı arayüzler profiller sürekli güncelleme yapan yazılımlar vs vs.. gibi şeyler yerine ciddi stabilite veren win xp penceresi gibi basit bir arayüz yazılımı geliştirdiler ve başarılı oldular.


    Bunca kart geldi geçti elimden şuan 2k da bende Nvidia tarafındayım amd'yi sırf yazılım hataları sıcaklık ve saçma sapan monitörde yarattığı sorunlar için bıraktım. İşlemci de evet sonuna kadar amd ama ekran kartı dedin mi bu işin piri rahatlıkla Nvidia diyebilirim.





  • Ahmetblr kullanıcısına yanıt

    Burayı güncelleyi unutmuşum, indirim yakalayıp 6700xt red devil aldım 8.7 civarına. Yine de teşekkür ediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.