Şimdi Ara

ekran kartı sürücü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar.. GEFORCE 8600GT 512MB DDR3 ekran kartını yeni aldım.. fakat şöyle bir sorunla karşılaştım:
    Stranglehold oyununu yükledim, açarken menüye çok akıcı şekilde geliyor, fakat oyuna girerken uzun bir süre bekledikten sonra mavi ekran gelip reset atıyor.. ilk başta oyundan olduğunu sandım fakat assassin creed oynarken de 1 kere oyun içinde yaptı.. ardından da powerpoint sunum izlerken yapınca bilg.ma baktırdım.. sonuçta ekran kartının sürümünden olduğunu teyit ettik.. fakat, kesinlikle yeni sürümde de bu sorun düzelmedi.. aynı sürümü başka cd'den yükledik nafile.. en son eski 1.69 versiyonunu yüklediğimde nihayet sonuç buldu.. fakat şu an arayüzlerde (loading kısımlarında) çok fazla bekliyor.. bu çok sorun deil, fakat ekran kartından en iyi düzeyde performans alamıyorum.. yeni oyunlarda güncelleme istiyor bazıları.. soruna bi önerisi olan varsa sevinirim.. bu arada RAM: 512X2 DDR2 533mhz CPU:Pentium4 3Ghz tek çekirdek anakart: pci express (fakat tam olarak bilmiyorum özelliğini)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • arkadaşlar yardımınız olursa çok sevinirim.. konu hakkında gerçekten muzdaripim..
  • Sorun ekran kartında da olabilir. Şahsen değiştirtmeni öneririm. Tamam doğru sürücüyü seçmek önemli ama onca sürücü içinden sadece biri çalışıyorsa orda bir terslik var demektir.
  • birebir olarak mı yoksa farklı bi ekran kartı olarak mı?..
  • konfigurasyonunuz çok düşük bence diğer aksamlardada sorunu aramalısnız ve o ekran kartından çok üstün performans beklemeyiniz heleki şu zamanda AMP2 gibi grafik canavarları varken özellikle ramleriniz çok düşük 512x2 533mhz çok düşük ve sorunlu olma ihitmalide mevcut
  • mümkündür.. fakat alırken bunu bilg.cıma sormuştum ve uyum sorunu yaşmazsın demeleri sonrada olunca kayıtsız kalmaları sinirimi bozuyor biraz.. nyse teşekkürler bu konuda ilgilenenlere.. fakat bu arada forumda aynı sorunu yaşayan bi ark. daha buldum fakat onun ram i 2gb olmasına rağmen bunu yapmış..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.