Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, dün PES2010'u açtım, Becoma A Legend yaptım 1-2 saat falan.. Sonra oyundan çıktım ekranda böyle beyaz ağırlıklı mavi yeşil karışımı renkler oluştu bir takım kristal gibi. Yani şöyle hani tv lerde karıncalaşma olur ya onun temiz hali gibi. Bilgisayarımı kapatıp tekrar açtım, bu kez tamamen aynı şekilde yani bios da aynı başlangıçtan sona kadar hiç bir şey belli olmuyor garip renkler var.
    Ekran kartından olduğuna yüz de yüz eminim. Ekran kartını çıkardığımda onboard bölümüne taktım monitör girişini, bu kez sorun yok. Ramler de de sorun yok işlemcide de.
    Örnek vermem gerekirse:

     Ekran Kartı Sorunu?


    Bunun beyaz ağırlıklı hali. Ekran kartım agp 8x gf6800 point of view 512 mb 128 bit. Şimdiden teşekkür ederim çok acil cevab bekliyorum!







  • Ekran Kartının Driverını kaldır. Yazılımı varsa onuda kaldır. Ekran kartını yuvadan sök ve onboard aç. Ekran kartının driverını kaldırdığından emin ol. Güç kablosunu sök ve ekran kartını tak orjinal driverını yükle düzelmesi lazım...
  • inşallah donanımsal bır sorun degıldır .. koydugun resıme bakınca yanan ekran kartım geldı aklıma oda buna benzer goruntu vermısdı okyanus_17 arkadasımızın dedıgıne katılıyorum... bu arada eger tozlanma varsa pc bılesenlerınde onlarıda temızlemelısın basınclı hava tutarak temızlemek ıyı olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.