Şimdi Ara

ekran kartı fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iki gün önce bilgisayarda takılıyordum.farklı bir şeyler vardı bunu anlamam counter oynamaya başlayana kadar fark etmemişti .tam oyunun ortasın bir anda ekran simsiyah oldu , ekranda sinyal yok yazısı.oda o kadar sessizdi ki o anda anladım ekran kartında bir sorun vardı herhal ,ekran kartımın fanı su motoru gibi ses çıkarıyor . kasa açtım ekran kartının fanın pervanesi sarkıyordu.daha önce temizlerken bozmuştum ,fan aldım linktedeki gibi( http://www.alpbayi.com/U121,187,evercooler-ev-v6c1-mavi-ekran-karti-fani-islemci-fanlari-evercool.htm )ve yine bozuldu.sizden bana sağlam ekran kartı fanları önermenizi istiyorum . İnternetten alabileceğim fanlarda olabilir.ekran kartım nvidia geforce 9600 gt önerilerinizi bekliyorum.







  • Soğutucuyu değiştirmeyin. Sadece 1 adet fan takın yeter. Plastik kelepçe ile takabilirsiniz. Fan bağlantısını ayarlamakta çok kolay. Fan illa tam oturacak diye bir şey de yok..
  • önereceginiz bir model varmı . birde cpu sogutucusu taksam sorun olur mu . internette onlardan çok var .ekran fanı diye aratınca pek bişe çıkmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.