Şimdi Ara

EKRAN KARARDI ÇÖZÜM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , 4 yıllık emektar fujitsu siemensim var. geçen hafta oyunu oynarken birden ekran karardı .. Karardı derken hiçbirşey göstermiyor değil.

    Bir röntgen filmi düşünün . Karanlık fakat dikkatlice baktığımda masaüstünü görebiliyorum. Pcyi yeniden başlattığımda görüntü ayarları hatası veriyor. Ekran çözünürlüğü ve renk derinliği çok düşük diyor. Tabi bunları çok zor okuyabiliyorum.Format atmayı denedim. fakat o zaman hiçbirşey okuyamıyorum çünkü o ortamdaki yazılar iyice görünmez oluyor.

    Benim sorum pc görüntü ayarları hatası verdiğine göre acaba problemim donanımsal yoksa yazılımsalmı formatı başarabilirsem kurtarırmıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Ekran ışıkları yanıyormu.Yanmıyorsa bir kaç sebebi olabilir.

    Işıklar yandığı halde bunu yapıyorsa Ekranı da arızalı olabilir ancak nuhtemelen board ile ekranın arasında iletişimi sağlayan film arızalıdır .
  • ekranla kasayi baglayan kablolarda sorun var arkadasim. menteselerin altindan geciyorsa o kablolarda temassizlik oluyordur. eminim sorunun ordan kaynaklaniyor cünkü ayni konudan bende muzdariptim. actim icini kablolari iyice bastirdim taktim cikardim vs. halloldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.