Şimdi Ara

Ekonomik Temizlik Firması Cam, Merdiven, Apartman, İşyeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HB Grup Temizlik olarak, temizlik sektöründe yılların vermiş olduğu bilgi, tecrübe, uzmanlık ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile kurumsal ve bireysel olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
    Hizmetlerimizden başlıcaları;
    Cam Temizliği , Daire temizliği, Ev Temizliği servisi, Mağaza temizliği, Ofis temizliği servisi , Cafe temizliği, Apartman Temizliği servisi, merdiven temizliği, İşyeri Temizliği, Bina temizliği, Villa temizliği, Dış Cephe temizliği , Fabrika temizliği, Okul temizliği, tadilat Sonrası Temizlik servisi, inşaat sonrası temizlik servisi, Koltuk Yıkama, cam temizliği, Temizleme servisi, temizlik servisi olarak hizmet vermekteyiz. apartman temizliği
    Web Sitelerimiz ise:

    www.temizlemeservisi.com
    www.camtemizligiservisi.com
    www.apartmantemizlemeservisi.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuktaki_umut -- 2 Nisan 2016; 19:58:31 >







  • Şuan kampanya mevcut. İhtiyaç olanlar için fırsatı kaçırmamanız için yazıyorum:

    Apartman Temizliği : 10TL
    Cam Temizliği : 50TL
  • Halı Yıkama

    Birçok ev hanımının uğraştıkları halıları yıkama işlemi dert yaratabiliyor. Ev hanımları genellikle halılarını kendileri yıkamayı tercih edebilir. Bu tamamı ile size hem zaman hem de maddi kayıp anlamına gelmektedir. Halılarınızı taşıma, dizme, köpükleme, kurutma ve tekrar dizme işlemi size zaman kaybettirecektir. Ayrıca harcanan su ve temizlik malzemelere verdiğiniz paralarda da bunların cabasındır. Bu sebeplerden dolayı yerinde halı yıkama hizmetini tercih ederek rahatlıkla halılarınızı yıkattırabilir ve daha hijyenik bir ortama kavuşabilirsiniz.


    YERİNDE HALI YIKAMA FİRMALARININ BULUNDUGU ADRESE REKLAMLARINIZI VEREBİLİRSİNİZ.http://www.ankarahaliyikamasi.net/yerinde-hali-yikama/




  • Kampanyamız devam ediyor. Bilginize
    Apartman Temizliği : 10TL
    Cam Temizliği : 50TL

    Temizlik sektöründe yıllarca edinmiş olduğumuz bilgi, tecrübe, profesyonel hizmet anlayışı, müşteri memnuniyetini sürekli önde tutma anlayışı ile siz değerli müşterilerimize;

    Cam temizliği servisi, Ev Temizliği servisi , Daire temizliği servisi, Mağaza temizlik servisi, Ofis temizliği , merdiven temizliği, Cam temizliği , Bina temizliği, Dış Cephe temizliği , Fabrika temizliği, Havuz temizliği, İbadethane temizliği, Okul temizliği, Gemi ve Yat temizliği, inşaat Sonrası Temizlik, Halı-Koltuk Yıkama, Cam temizliği, Apartman temizliği, Daire temizliği, Mağaza temizliği, Villa temizliği gibi konularda temizlik, temizliği, temizleme servisi hizmeti vermekteyiz.

    Temizlik konusunda uzman ve güleryüzlü personelimiz ile hizmet verdiğimiz müşterilerimizden olumlu dönüşler almanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz.

    Temizlik Servisi esnasında kullandığımız malzemeler firmamız olarak bize ait olup tamamı TSE ve ISO standartlarına uygun ürünlerdir. Böylelikle vermiş olduğumuz temizleme servisi hizmetinin sonucunda alanın temiz kalma süresi normalden çok daha uzun sürmektedir.

    Hedefimiz sunduğumuz bu ekonomik ve profesyonel hizmeti, tüm evlere , iş yerlerine, ofislere, mağazalara, dairelere, bireysel ve kurumsal tüm alanlara ulaştırarak herkesin daha az para ödeyerek daha kaliteli hizmet almasını sağlamaktır.




  • Temizlik konusunda uzman ve güleryüzlü personelimiz ile hizmet verdiğimiz müşterilerimizden olumlu dönüşler almanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz.

    Sitemizi ziyaret edebilirsiniz
    cam temizliği
    apartman temizliği
    merdiven temizliği




  • Web Sitemiz PHP altyapısına sahiptir. Dizaynı hakkında yorumlarınızı beklerim.
    3 ayrı web sayfamız var

    apartman temizliği
    cam temizliği
    temizlik servisi

    Temizlik sektöründe yıllarca edinmiş olduğumuz bilgi, tecrübe, profesyonel hizmet anlayışı, müşteri memnuniyetini sürekli önde tutma anlayışı ile siz değerli müşterilerimize;

    Cam temizliği servisi, Ev Temizliği servisi , Daire temizliği servisi, Mağaza temizlik servisi, Ofis temizliği , merdiven temizliği, cam temizliği , Bina temizliği, Dış Cephe temizliği , Fabrika temizliği, Havuz temizliği, İbadethane temizliği, Okul temizliği, Gemi ve Yat temizliği, inşaat Sonrası Temizlik, Halı-Koltuk Yıkama, Cam temizliği, Apartman temizliği, Daire temizliği, Mağaza temizliği, Villa temizliği gibi konularda temizlik, temizliği, temizleme servisi hizmeti vermekteyiz.




  • ilginiz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.