Şimdi Ara

Ekonomik Aile Arabası (önerisi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Mysterious_

    2006 2007 lancer al bence. fanatiklik yapmıyorum çok memnun kalacaksın.

    Hocam opel gibi bir markayı kabul ettiremedim babama sence lancher alır mı .
  • Basta ön yargı yapar ama binince kaybolur arabanın içinde eski aracım 2004 lancerdi 280 bin yaptım sattım. Böyle bişeydi.



     Ekonomik Aile Arabası (önerisi)
  • Sağolun öneri için de o arac bize gelmez
  • size dacia sandero dizel önerebilirim. bir depo ile 1000 km yol yaparsınız. ikinci el düşük modelli, yüksek km'li vs. clio ile yada başka birşey ile uğraşmayın. aynı motor var sandero'da da.
    ikinci el dizel 2009-2010 baz model bir modele bakın bence. (kimi modelleri abs li kimisinde değil. abs olursa iyi olur)

    bakımı reno servisinde ucuz.
    airbag sadece sürücüde var(modele bağlı)
    kliması gayet iyi. 1,5 dci motorda sorun yapmıyor.


    yada pejo 207'de olabilir...

    sadece öneri. kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 1 Kasım 2011; 2:42:23 >
  • Sağol hocam sandero da bakıyorum zaten pek yok sanırım piyasada.
  • sandero gayet iyi satılan bir araç. hatta elimizde sandero varken başka bir bayiye gidip sandero sormuştuk 2 ay sıra vermişti.
    parasal sebeplerden dolayı aracı sattık. ikinci eli de gayet iyi. aracı tavsiye ederim. bir reno alıyor gibi alabilirsiniz.
    benzinlisini alıp tüp taktıranlar var. onların fiyatı belki bütçenize daha uygun gelebilir. sanderolarda fabrika çıkışı lpg var mı bilmiyorumda dacianın fabrika çıkışlı araçlarıda var.

    araç biraz boş kalacaktır falan ama model yüksek, servisi var. parçası bulunabilir vs. olunca elinizdeki paraya (17bin tl) en iyi seçenek bunu düşündüm ben.








  • Accent,lancer,lacetti,primera
  • Ford Fusion olabilir
  • Logan MCV
  • reçete belli aslında yazıyorum ilacını;citroen xsara 1,4 hdi 16000 tl civarı cok temizi alınır,biraz daha güç istenirse chip tunning yapılır(700/800 tl)

    çift airbagli,absli,konforlu,çok iyi yol tutan ve citroenin en sorunsuz modeliyle ş.içi 0,200 ş.dışı 0,170 kuruşla gezmenin hazzı yaşanır
  • Merhaba

    Esimin gorup cok begenmesi uzerine, basimin beynimin etini yemesine muteakip tipini begenmedigim 2007 1.4 fiat idea yi 2010 yilinda istemeye istemeye aldim, simdi eskidi .)), satmaya kiyamiyorum, beni hic ama hic uzmedi, bir kez olsun yolda birakmadi, yolda birakmadi diyorum cunku ben bukres de ikamet ediyorum, bu aracla cok kez ulkeme gelip gittim, buda yetmedi butun balkanlari gezdik, sonra italyaya gittik, ukraynaya gittik, gercekten cok ama cok memnunum, siddetle tavsiye ederim,

    2010 da 4300 eur ya aldim, su an 3000 eur dan fazla etmez, aslinda son zamanda opel astra 1.3 dizel steysin wagon aklima takildi, test surusune girdim onuda begendim, burda 2008 modelleri 6000 eur civarinda, ben 10.500 eur ya sifiri almak istiyorum nasip
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.