Şimdi Ara

Ekonomik 2+1 Stereo Ses Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba


    eve ekonomik 2+1 stereo ses sistemi kurmak istiyorum. İlk amaç müzik için. Onun dışında tv den film izlerken de kullanabileyim.


    Genel olarak EDM müzik dinliyorum. Aradığım şey kısık seste bile sıcak yumuşak ses. Yumuşak titreşimli kaliteli bass istiyorum.


    KOnuları gezdim ama göremedim açıkcası. Bana bu konuda yol gösterebilirseniz sevinirim. Bütçe için net bir fikrim yok. Bu işlerin ucuz olmadığının farkındayım. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler.




  • Ekonomik demişsiniz ama bu göreceli bir kavram :) rakam vermezseniz neye göre ekonomik bilemeyiz değil mi ? Ayda 50 bin kazanan birine göre 5 bin TL lik bir sistem ekonomik gelebilir ama 3 bin TL geliri olan birine aşırı pahalı gelecektir . Ses sistemi tavsiyesi isterken bu gibi şeyler cidden belirleyici olur , ayrıca sıcak ses soğuk ses ... Bunlar da çok subjektif kavramlar . Bu konuda herkese göre şöyledir diye bir gerçek yok ne yazık ki . Konu ses olunca herkesin gerçeği kendi için geçerli oluyor . 50 bin TL lik bir sistem dinler ve beğenmeyebilirsiniz. Tabi fiyatını söylemeden bu dinletiyi yapmak psikolojik olarak etkilenmemeniz için önemli bir detay :)

    Herneyse ben şöyle açıklayayım durumu , maksimum bir bütçe belirlemeden burada kimse size tatmin edici tavsiye veremez o nedenle sesin soğuk sıcak olma durumundan falan önce bütçe söylerseniz en azından ben yardımcı olmaya gayret ederim . Konu hakkında fikri ve bilgisi olan diğer arkadaşlar da öneride bulunacaktır muhakkak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 13 Ağustos 2021; 17:42:6 >




  • venom800 kullanıcısına yanıt
    Bütce izahı yerinde olmuş.
    Belirleyici olan dinlediği EDM olabilirdi.(neyse bilmiyorum nedir.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.