Şimdi Ara

Ekmek Teknesi Döner Salonunu(Eskişehir) Afişe Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar BK, Dominos ve Dönerci Ferhat Usta'dan sonra bende Ekmek Teknesi Döner Salonu'nu afişe edeceğim. İbrahim Karaoğlanoğlu caddesinde bulunur. Biraz ayıp olacak ama g.. kadar bir yerdir. Ben geçen yaz 1 ay orada çalıştım. Ustamız 70 yaşında Fahrettin amca. Allah gecinden versin ama maalesef yakında gidici. Gözleri betona bakıyor 1 yıldır kambur dolaşıyor. Hatta tavukları ekmeğin içine zor kesip atıyor. Karısı Müyesser teyze yeşillikleri ve domatesleri koyuyor. O Fahrettin amcaya göre iyi. O daha yaşar. Neyse ben çalıştığım sürede gördüğüm şeyleri anlatayım.

    Tavuklar Allah affetsin ne biçim bir tavuktur? Tatsız tuttuz çok sası. Etlere gelince etler tövbe bismillah ne eti olduğu belli değil. Ben orada tavuk ve etlerle ilgilenmiyordum ama işe girdiğim ilk gün tavuk ve et yedim o günden sonra 1 ay izin alıp başka bi yerde karnımı doyurdum.

    Yeşillikler Domatesler Soğanlar 2 hafta arka taraftaki mutfakta bekledi. 2 hafta sonra yenilediler. Buzdolabı falan ne hacet zaten Ayranımızın markası ES SÜT. Allahtan ayranlar için buzdolabı var. Ekmeği iyi. Ben temizlik yapmak için çalışıyordum. Masalar falan yeteri kadar temizdi ama mutfağa girseniz orada köpek yaşamaz.

    Müşterilere 1 tane peçete verilir daha fazlası yok. Müşteri isterse 1 tane daha verilirdi. Daha fazla mutfağın pisliğine v.b. şeylere dayanamayıp çıktım. Buda Ekmek Teknesi Döner Salonu'nun afişe olmuş hali. İyi günler.
    SAKIN GİTMEYİN.







  • 23 yıldır Eskişehir'de yaşıyorum, dediğin caddeyi ilk defa duydum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -TRioN-

    23 yıldır Eskişehir'de yaşıyorum, dediğin caddeyi ilk defa duydum.

    Hamamyolu caddesi ile Yunusemre caddesini birleştiren bir ucu Mustafa Kemal Atatürk caddesi'ne bir ucu da Ziyapaşa caddesine dek uzanan cadde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.