Şimdi Ara

Ek paket?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba guild wars'a başlamayı düşünüyorum da birkaç sorum olacak

    Ek paketler konusu biraz kafamı karıştırdı.Nightfall'u oynamak için factions ve prophecies paketlerini de almak gerekiyor mu?Nightfall yada factions'dan deil de prophecies'den başlarsam çok şey farkeder mi?Sorularımı yanıtlarsanız çok iyi olur şimdiden teşekkürler



  • istedigin paketi tek başına alabilrsin hiç bi sorun olmayacak ama bana sorarsan ki uzun yillardir bir fiil oynarim prop un üstüne yok dur başlayacaksan propdan başla ki fiyatıda baya indirdiler su aara çok uygun yeni gelecek olan eye of north da prop haritasindan yukariya doğru devam edecek....
  • ben de bu oyuna (wow'u bırakıp) başlamayı düşünüorm ancak bu patch mantığı wowdaki gibi mi işlio acaba? 1.yani patchin yoksa patchi olanlarla aynı serverda oynayabiliyormusun?
    2.ewet ise patchle gelen yeni özellikler ve yerlerden yararlanamama gibi bi sınırlama mı war?
    3.hayır ise oyunu aldıktan sonra şimdiye kadar gelmiş bütün patchleri alıp sırasıyla yüklemem mi lazım?

    teşekkürler
  • kısaca siz bana oyuna girebilmek için hangilerini almam lazım sölerseniz sevinirim. bide sadece cd keyi alıp oyunu netten indirebiliyor muyum?
  • şimdi şöle 3 tane oyunu var su an quildwarsin

    1 guildwars prop...
    2 guildwars faction
    3 guildwars nigthfall

    bunlardan istediğini alip başlayabilirsin ama oyuna alışma bakımından birden başlaman ilk oyundan başlaman çok daha akıllıca
  • evet ama 1 den baslarsa dıger paketlerde gelen karakter ve skıllerı alımıcak buda pvp lerde gucluk yasatacaktır

    oyun zaten pvp ye onem veren bır oyunkı max 20 lvl bıgun kassan 20 lvl olursun rahat
  • bu konuda çok açıklama yazıldı ama çok kısaca tekrar söyleyim. amacınız oyunu öğrenmek olmalı ve pvp için hzırlanmalısnıız (öğrenmelisiniz) nf ile başlayıp mantığı anladıktan sonra diğer paketleri oyun içi store dan alabilirsiniz pvp edition olarak alırsanız dierlerini daha mantıklı olur. istediiniz paketten başalrsaınız. sizinle aynı pakete sahip olan arkadaşlarınızla aynı haritada görev yapabilrisiniz aynı paket yoksa eğer pvp alanlaırnda ve guild hall da arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

    patch den kastın yeni paketler ise o konuyu az önce açıkladım. patchd en kastın update ise(nerf buff bug düzeltilmesi vs) zaten patchleri bitirmeden oyuna giremezsin.

    patch yapma ile ilgili açıklamayı bir yerlerde yazmıştım kısaca onuda anlatayım:

    oyun kısa yolu üzerinde sağa tıklayın özellikleri seçin. oyun exe dosyasının hedef yolunun yazılı olduğu text box un sonuna "" (tırnak) işareti dışına - image yazın. tüm updateleri yükler. daha sonra tekrar özelliklerden bu - image ı silip oyuna girin. her gelen yeni updtae de bunu yaparsanız eğer, oyun içerisinde kabus gibi downloadlar yapmazsınız.

    paketlerde neler var diyebilrisiniz. wow daki gibi, TBC almazsan eğer blood elf vs olamazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharadun -- 25 Aralık 2007; 12:30:34 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.