Şimdi Ara

Ek madde-1 konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Ben yanlış bir tercihte bulunmanın sonucu olarak istemediğim bir üniversiteye yerleştim. Bu üniversitenin sunduğu hazırlık eğitimine gitmeyi bırakmamın myp ile yapacağım yatay geçişe engel olma durumu yoktur değil mi? Kimi üniversitelerin sitesinde ek madde-1'de 1 dönem gitmek zorundasınız falan yazıyor ve bunu yök ağzıyla demeleri(Yök kılavuzunda 1 dönem zorunlusunuz falan yazmıyor) problem yaratıyor. Benzer bir durumu yaşayıp ek madde-1'i kullanan birisi yardımcı olursa sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niruld -- 28 Ocak 2024; 3:23:58 >



  • hocam ben geçen sene hazırlıkta ortalama yüzünden kalmıştım. ilk dönem devamsızlığım çok diye başvuru yapacaktım ancak hazırlıkta olmuyormuş diye yapamadım. 2. dönem sonunda da ortalama yüzünden kalınca ağustos ayında başka okula aynı bölüm için başvuru yaptım ve kazandım. gittiğim okulda hazırlık okuyacaktım ancak muafiyetten geçtim ve şimdi 1. sınıftayım. hazırlık zorunlu benim bölümde.


    bildiğim kadarıyla hazırlıkta 1. dönem sonunda yatay geçiş olmuyor. yine de 1. dönem bitip yatay geçiş başvuruları açıldığı gün bana mesaj atın birlikte araştıralım isterseniz

  • hazırlığa gitmeyi bırakırsanız ve 1. dönem sonunda geçiş yapamazsanız sene sonunda yaparsanız. bölümde hazırlık zorunluysa hazırlık okursunuz veya muafiyette geçersiniz

  • Merhaba hocam 2017 yılında almanca müt-ter hazırlığı yarıda bırakmıştım ancak herhangi bir kayıt dondurma vs. yapmadım. Yıl sonunda gitmek istediğim okulun akademik takviminde yatay geçiş takvimine göre gideceğim okulun sisteminden başvuru yapmıştım bir sorun olmamıştı. Ders aldığın, kredilerinin olduğu bir senaryodaysa derslerin vs. sayılmadan geçiş yapabiliyorsun. Her şey gönlünce olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcomposer -- 6 Kasım 2023; 17:57:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.