Şimdi Ara

Ehliyetsiz biriyle kaza yaptım. Yardımcı olur musunuz lütfen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jozef38

    Sonucları bildirirsen sevinirim hocam

    Abi böyle bir olay olamaz. Bana da hızını kesmedi diye kusur bulmuşlar. Hızımı kestim yavaşladım ve öyle çıktım. Kazanın yapılış seklinden onun kapısındaki gocugun siddetinden ve benim onun gittiği yere doğru suruklenmemden bile belli hepsi.
    Ama polis sağolsun ne fotoğraflara baktı ne arabaları inceledi. Ki diğer araba kaçmaya çalışıp çöp kutusuna çıktığı için ilk kaza yerinde bile değildi.

    Böyle sistemin allah belasını versin. Geçiş üstünlüğünü bana vermişler. Ama sigortacı ile konuşunca eskiden olsaydi 8 de 2 kusur olur dedi ama yeni sistemde büyük ihtimal %50%50 yazilacak dendi. Diğer ihtimal ise daha az olsada %100 ve %0.
    Tekrardan böyle sistemin belasını versin. Ne bir ehliyet sigorta plaka bir bok yok. %50 suçlu olan ben cikacagim bu işten. Lanet olsun.

    Merak ettiğim şey ise polisin tuttuğu tutanakta araba kaçarken çarptığı yere çizilmiş. Yani ilk çarpışmanın olduğu yer çizilmemiş bile. Çocuk kaçmaya çalışırken çöp kutularına girdi. Videosu vs hepsi var. Ama ne hikmetse tutanakta bundan bahsedilmiyor. Polis olayı bile sormadı bize. Arabayı incelemedi bile.




  • -Demokritos - kullanıcısına yanıt
    Kusur çıksın video ile İtiraz edin o zaman, sigortacı sizi bilgilendirir. İnternet sitesinin üzerinden itiraz ediliyordu sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acimayin ehliyeti yoksa ama sigortası olmamasına üzüldüm benimde sigortam muayenem yok ama ehliyetim var.Cok şükür bilinçli eğitimli bir sürücüyüm çok dikkatli ve yavaş araba kullanırim her zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Demokritos - kullanıcısına yanıt
    Diyecek söz yok gerçekten karşı tarafın bu kadar eksik evrakları ve ve ve ehliyeti olmamasına rağmen size kusur bulunuyorsa gerçekten çok yazık halimize. Tüm polisleri kast etmiyorum ama bu ülkede bizim polisimiz bizim hakkımızı aramayacak vadantaşını kollamayacaksa ne işe yarar. Durun söylüyorum Üstündeki üniforma ile artis artis gezecek ve her ayın 15 inde bankamatiğe gidecek.
  • -Demokritos - kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle itiraz edin. Karşı tarafın ehliyeti yok bide size kusur yazılıyor. Gerçekten saçmalık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam civardaki kameralardan görüntü toplayın tekrar itiraz edin. Böyle bir şey olamaz hakikaten, adamda hiç bir belge yok ve suçlu siz olmuşsunuz.
  • Tutanakta bile cop kutusuna çıkmış halini çizmişler. Bana sadece kavsakta yavaslamamaktan kusur bulunmuş. Karşı tarafa ana yoldan çıkana yol vermeme ve hızını azaltmadan geçmekten kusur bulunmuş.

    Babamin çalıştığı sigorta işlerini yürüttüğü kişi %50-50 yazılabilir önceden olsa 8 de 1 ya da 0 olurdu demiş.

    Ama benim hizim 20 km bile yoktu. Hava yastıklarım bile açılmadı arabada sarsilmadik emniyet kemerim bi baskı bile yapmadı siz düşünün yani hızımı ve karşıdan gelen itin hızını.
    @mucahidkarakus @Realwest58



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Demokritos- -- 26 Mayıs 2017; 10:43:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Demokritos- kullanıcısına yanıt
    Tutanağa abisi kendi adını yazmış olmasın yoksa ehliyetsiz birisi varken böyle bişey olmasını aklım almıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten merak ettim kurallara göre bu mümkün mü arkadaşlar? Ehliyetsiz şahıs kazada direk kusurlu sayılıyor diye biliyorum, böyle bir durum yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisin bu tür durumlarda çok dikkat etmesi lazım özellikle OHAL durumu devam ederken ruhsatı, sigortası, çalıntı, ehliyeti vs olmayan araç ve şahısların durumunu çok ince yürütmesi lazım ki sonradan çok büyük olaylar başımıza gelmesin.
  • Realwest58 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tutanak şöyle.

    https://i.hizliresim.com/EgXPV8.jpg

    https://i.hizliresim.com/m3Q2G1.jpg



    Polisler olayı bile sormadı. Orda yalancı sahitler sen hızlıydın diye çıkıştılar polis varken. Hepsi keko tipler. Çizdikleri şema da kaçmaya çalışırken ki hali. Ve ben yavaşladım orada. Yavaslamasam ben o arabayi diger sokağa uçururdum ve benim hava yastıklarım da açılırdı. Hadi acilmadi diyelim sarsilirdim en azindan arabada.

    Anlamadigim diger nokta ise arabanin uzerinde hiçbir plaka yoktu. Tutanaga plakali yazılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Demokritos- -- 26 Mayıs 2017; 18:10:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tutanak işlerinden anlayan biri ulaşabilir mi lütfen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Demokritos- kullanıcısına yanıt
    O anı az çok tahmin edebiliyorum hocam. Bizim buralarda da keko tipler baya varda laftan sözden anlayacak gibi değiller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehliyetsiz diyince forumda bir karmasa oluyor nedense. ehliyetli dedigimiz adamlar ne yapiyor peki onlar cok mu iyi kullaniyor? ehliyet almak zor bisey de degil ileri seviye surus teknigi de yok. arabayi hareket ettir durdur. anca bunu ogretir. su yila kadar 1 kerelik ehliyetlik isim olmadi. keske cikartmasaydim ehliyet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi misin arkadaşım sen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende motor ile sağdan giderken önümdeki araba sinyal vermeden döndü bende haliyle duramadım çarptım iki taraftada ehliyet yok bende sigortada yok ama adamda sigorta var adam kazadan sonra yaptırdıgını düşünüyorum sıgortayı hafta sonu nasıl yapabılıyor 1 saat once yaptrdm dedi herneyse onun ehlıyetı yok ama onun sigortası arabasının masrafını karşılarmı bunu öğrenmek istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.