Şimdi Ara

Ehliyet Dersleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ehliyet kurslarina yazilicam ama pek vaktim yok teorik kurslara katilmasam sinavda cok zorlanir miyim veya kendim ne kadar nasil bi calismayla hazirlanabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • lucha35 L kullanıcısına yanıt
    Sorular zaten az cok ayni sorular evirip cevirip ayni soruyu soruyorlar sinavdan once bir goz atmaniz dahi yeterli olacaktir. Ama ozellikle ilk yardim dersine girin derim ben imkaniniz varsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk bodozlama sınava girerek sınavı geçemeyebilirsiniz. Kurstan bana kitapçık vermişlerdi böyle cep boy ufak birşey 60-70 sayfa civarı. Onu tamamen anlayarak okuduktan sonra eski bulabildiğim bütün çıkmış soruları çözdüm, sınava girdim rahat rahat geçtim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ephésus

    Direk bodozlama sınava girerek sınavı geçemeyebilirsiniz. Kurstan bana kitapçık vermişlerdi böyle cep boy ufak birşey 60-70 sayfa civarı. Onu tamamen anlayarak okuduktan sonra eski bulabildiğim bütün çıkmış soruları çözdüm, sınava girdim rahat rahat geçtim.

    Hocam kitapcigin bi yayinevi ismi vs var mi. Piyasadakiler biraz kalin. Ne kadar kisa ve oz o kadar iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucha35 L kullanıcısına yanıt
    Sürücü kursunun adı yazıyor üstünde arkasında ufak yazılarla "Anadolu Yayıncılık 0312 392 1 455" yazıyor. Şimdi baktımda 300 sayfaymış ama ufak ve bol resimli olduğundan 300 sayfaymış gibi hissettirmiyor. Ondandır ki 60-70 diye aklımda kalmış Yarısı test zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 3 Nisan 2016; 22:26:24 >
  • Zaten her kurs onu vermek zorunda kursunuzdan talep edin. Arkadasin dedigi gibi kalin dursa da yarisi resim ve gereksiz ivir zivirla dolu gozunuzde buyutmeyin fazla kaldi ki iki sayfasi anca bir normal bir sayfa yapiyor... Rahat olun onceki sinavlara bi goz atin asagi yukari ayni seyler zaten hemen kavrarsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.