Şimdi Ara

ehehhee...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adamın biri Afrika’da safariye çıkarken yanına minik köpeğini de almıştı. Minik köpek bir gün ormanda dolaşıp, kelebekleri kovalarken, çiçekleri koklarken kaybolduğunun ayırdına vardı. Ne yapacağını düşünürken bir de baktı ki karşıdan bir leopar geliyor ve belli ki günlük yiyeceğini arıyor. “Eyvah! Şimdi başım dertte” diye düşündü minik köpek. Çevresine baktı ve yerdeki kemik parçalarını gördü. Hemen arkasını leoparın geldiği yere dönerek kemikleri kemirmeye başladı, bu arada da arkadaki hareketi kestirmeye çalışıyordu.

    Leopar tam saldıracakken minik köpek kendi kendine konuşmaya başladı ve “Ne denli lezzetli bir leoparmış” dedi. “Acaba çevrede bundan bir tane daha var mı?”

    Bunu duyan leopar bir anda dondu kaldı ve en yakındaki ağaca tırmanarak dalların arasına saklandı. “Tam zamanında kurtardım yoksa bu köpeğe yem olacaktım” diye düşündü. Tüm bunlar olup biterken bir başka ağacın üstündeki bir maymun olanları izliyordu. Bildiklerini kullanarak bundan sonra leopardan kurtulabileceğini düşündü. Leoparın yanına giderek neler olduğunu anlattı. Leopar köpeğin yaptıklarına çok sinirlendi ve maymuna, “Atla sırtıma, gidip şunu yakalayalım” dedi. Ancak minik köpek neler olduğunu ve leoparın sırtında maymunla birlikte hızla kendisine yaklaştığının ayırdına vardı. “Şimdi ne yapacağım” diye düşünürken birden aklına bir fikir geldi ve kaçmak yerine arkasını leoparın geldiği yöne dönerek, kemikleri kemirmeye devam etti. Tam leopar saldıracakken yine kendi kendine konuşmaya başladı ve “Bu aptal maymun da nerede kaldı?” diye sordu. “Yarım saat önce bir leopar daha getirsin diye haber gönderdim, hâlâ bir haber yok!”







  • HEHEUEE
  • eh işte
  • zeka varmış köpekte komik olmasada akıllıca
  • evet zekiceymiş...inasnmıdır nedir bu köpek yaw...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.