Şimdi Ara

Egzoz Emisyon Değerleri (Acil Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BEgzoz Emisyon Değerleri (Acil Yardım)
    Aracımı muayneye soktum herşeyden geçti egzozdan geçemedim. Değerlerler resimde var.
    Bir keresinde aracım bilgisayara bağlandığında Oksijen Sensörü hatası vermişti. Bundan kaynaklanabilir mi bunu bilen Antalya'da bir usta yok.
    Sanayide 10 tane usta gezdim hepsi topu birbirine atıyor. Egzozcu Mekanikçiye, Mekanikçi Egzozcuya yönlendirip durdu. Kimisi daha bakmadan Katalitik Konvertör değişecek 1200 lira masraf dedi. Kimisi başka şeyler.


    Yalnızca CO değeri yüksek. Bu neden kaynaklanır bunu bilen birisi yardımcı olabilir mi acaba ???







  • Güncel
  • Aynı sorunu önceki aracımda yaşamıştım, aynı şekilde bende de oksijen sensörü arızası vardı ilk başta sorun olmaz diyerek tüvtürk e gitmiştim geçemedim sonra ustama gittim ve özel bir egzoz emisyon ölçüm yerinde denememi tavsiye etti ve geçti araç, sonra o ölçüm sonucu ile tüvtürk e gidip muayeneyi tamamladım. Aracın markası ne bilmem ama benim golf dü ve sensör değişse bile belli zaman sonra yine hata verir denildi bende yaptıramadım. O şekilde sattım alıcı arkadaşta bilgisayara bağladı gördü aldı. Umarım yardımcı olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi değerleri kontrol ettim de senin ki 2 üzerinde yine de bir egzozcuya gösterin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ederim. Özellikle dizelde ve benzinli araçta bu işlemin motordan egzoza giden ısının 400-650 derece olması gerekiyorimiş. Ben 10 km yol yaptıktan sonra girdim geçmedi. Ardından özel bir kuruluşta yaptırmadan önce 30 km yüksek devir kullandım ardından stop etmeden direk teste girdim ve sıkıntısız geçtim. Bunun dışında Tek yaptığım şey hava filtresini yenilemek oldu. Bir nebze de olsa o da fark ettiriyor bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.