Şimdi Ara

Egreat M33A Networked Media Tank # Ana Konu # (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
8.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadays

    nmtlere çeşitli yazılımlar bu programla yükleniyor tema değiştirmek torrent**** v.s. türkçe olunca muhtemelen daha kolay kullanılacak

    TF'da topiği var kullanımı ile alakalı bakarsın


    sevgili sadays bilgi için teşekkürler.
  • forum gene yıldızlamış premium r_a_p_i_d
  • sevgili sadays ne demek istediğinizi anlamadım.

    bir sorum var biliyorsanız lütfen cevap verin.dün kumandadan dosyaların adını değiştirmek istediğimde.alt çizgi yi bulamadım.bide ş,ç,ğ,ü,ö bide büyük İ harflerini bulamadım siz buldunuzmu.
  • arkadaşlar ilk takılmalı filme rastladım öyle ufak tefek takılmalar değil sürekli takıla takıla ilerliyor.

    Domino.2005.HDRip.XviD-TLF-CD1.avi
    Domino.2005.HDRip.XviD-TLF-CD2.avi
    Domino.2005.HDRip.XviD-TLF-CD3.avi

    mediainfo sonuçu.

    General : J:\Domino 2005 HDRip\Domino.2005.HDRip.XviD-TLF-CD1.avi
    Format : AVI at 2 353 Kbps
    Length : 700 MiB for 41dk 36s 205ms

    Video #0 : MPEG-4 Visual at 1 895 Kbps
    Aspect : 832 x 448 (1.857) at 23.976 fps

    Audio #0 : AC-3 at 448 Kbps
    Infos : 6 kanal, 48.0 KHz
  • arkadaşlar dün iş yerinden götürdüğüm imdb.top.5.iyi.k_t_._irkin.1966.dual.tr.eng.painboard.us.sezoo filmini taktım ingilizcede her şey normal ama türkçe dili seçince ses 20-30 saniye geriden geliyor.bu sorun tahminimce türkçe dili ekleyen arkadaş yapamamış gibi.benim m33a da bunu düzeltme şansım varmı.veya pc de düzeltme şansım varmı.şimdiden teşekkürler.
  • sevgili metepe astech.com.tr de özellikler kısmında şöyle bişi yazıyor.bundan nasıl faydalanabiliriz.normal pc ye takılar dvd romlarımı kastediyor eğer öyleyse nasıl ve nereden bağlaya biliriz.şimdiden teşekkürler.
    DVD ROM Desteği:Tüm DVD ROM ,CD ROM ve yazıcıları desteği.
  • bir şey daha yazacağım sevgili metepe filmin ismini falan değiştirirken veya bir filmi silerken bir uyarı geliyor alert diye altta tamam ve hayıt var bu hayıt ı hayır olarak değiştire bilirmisiniz.tabiki bir sonraki yazılımda.eğer mümkünse tabi mesela alerti dikkat diye değiştirilebilir vb.benim aklıma şimdilik bunlar geliyor ama türkçeleştirme daha bir sürü örnek verilebilir.inşaallah türkçeleştirmeler devam eder ileriki yazılımlarda.popcorna verildi darısı başımıza.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aziz0571

    sevgili metepe astech.com.tr de özellikler kısmında şöyle bişi yazıyor.bundan nasıl faydalanabiliriz.normal pc ye takılar dvd romlarımı kastediyor eğer öyleyse nasıl ve nereden bağlaya biliriz.şimdiden teşekkürler.
    DVD ROM Desteği:Tüm DVD ROM ,CD ROM ve yazıcıları desteği.


    kastettiği usb dvd-romlar
  • peki sevgili sadays harici DVD ROM diyebilirmiyiz.
  • evet aynen öyle
  • ben hiç bir yerde okumadım onun için yine size sorayım sadays üstam belli bir marka ve model mi tanıyor yoksa usb üzerinden her marka modeli tanıyormu.biliyorum sizde m32b var ama belki ingilizce forumlarda yada egreatın kendi sitesinde yazmışlardır bilmiyorum.belli bir marka madel şartmı hdd ve tp-link 821 gibi.sevgili metepe siz de biliyorsanız lütfen cevap verebilirsiniz.şimdiden çok teşekkürler.
  • hayır usb üzerinden olduğu için model sınırlaması yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadays

    hayır usb üzerinden olduğu için model sınırlaması yok


    cevap için çok teşekkürler.şimdi sıra geldi fiyat ve marka araştırmaya.
  • özellikle m33a da ama m32b ve m34a da kullanan arkadaşlardandan cevap bekliyorum.bende m33a var return (geri) tuşuna bastığımda plazmada görüntü 2-3 saniye gidip geliyor bu normalmı sizdede oluyormu.ama her seferinde olmuyor bazen oluyor bazen olmuyor.bu sorun niye oluyor bilen varmı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz0571 -- 4 Kasım 2009; 10:13:18 >
  • özellikle m33a da ama m32b ve m34a da kullanan arkadaşlardandan cevap bekliyorum.bende m33a var return (geri) tuşuna bastığımda plazmada görüntü 2-3 saniye gidip geliyor bu normalmı sizdede oluyormu.ama her seferinde olmuyor bazen oluyor bazen olmuyor.bu sorun niye oluyor bilen varmı.

    sorun güncel.bu sorun yaptığım bir ayarlamı ilgilimi acaba.
  • Arkadaşlar elimde m34a cihaz içinde en son güncel yazılım yüklü, bu cihazda şöyle bir problem var HD rip (x264) filmleri seyrederken görüntüyü geri saramıyorum, bu nedendir sizce sizde de böyle bir sorun oluyor mu?

    Bunun dışında birde DTS kodlu müzikler indirdim harddiske, ancak bazıları cihaz tarafından okunmuyor sadece tıızzzz diye ses geliyor. Bu arada DTS kod çözme işini amfi yapıyor.
  • kumandadan sesi 0 yap düzelir muhtemelen açıktır ses veya eksidedir

    geri sarma olayını bilemeyeceğim
  • daha öncede fark etmiştim ama yazma fırsatı olmamıştı.imzamdaki cihazlarım tunçmatik marka 6'lı akım korumalı prize takılı.fişi takılı ama power dan kapalıyken EGREAT M33A nın ön tarafında her 33 saniyede bir bir ışık yanıp sünüyor.

    1-powerdan kapalıyken bu ışık nasıl yanıp sünüyor.yani elektirik yok o zaman içinde bir pilmi var.
    2-bu bir sorunmu yoksa başka bişimi.
    3-fişi çekince bu ışık yanma sönme işi olmuyor.
  • EGREAT M33A nın diğer nmt lerden bir fark daha.

    işyerinden aldığım usb dvd rom cihazını dün akşam taktım şak deye tanıdı ve HARD_DİSK in üstünde 1.sırada göründü.önce dvd 9 bir dvd taktım görmedi sonra dvd taktım orijinal cinayetler filmini aynı dvd player gibi ekran geldi ve bütün seçenekler görünüyor.çoğu tuş çalışıyor.bir kaç tuş çalışmıyor.artı x32 ye kadarda ileri geri alabiliyorsun.
  • EGREAT M33A da 1tb hdd var.içinde ne kadar boş yer kaldığını kumandadan nasıl bakıyoruz yada bakma imkanı varmı.
    labtop la vga to vga ile bağlandım ext2 ile hdd yi görüyorum ama içine giremiyorum nasıl girebilirim.ayrıntılı yazabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.