Şimdi Ara

Egea cross 1.4 urban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bütçem dahilinde (450k civarı) alınabilecek sıfır en iyi SUV veya SUV benzeri araç olarak cross görünmekte kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını ve tecrübelerini duymak isterim. Özellikle bu yağ yakma ve 1.4 95 beygir yokuşlarda gitmiyor meselesi biraz düşündürücü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güncel..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya sorarsan alma derler de. Bulursan al geç. Klasik atmosferik araba, sorunsuzdur. Kronik sorunu yokx konfor donanım yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bordroları 5i geçmez ama fiat'a burun kıvırırlar. yıl sonu alabilirsem ben de almayı düşünüyorum turuncusu çok güzel görünüyor özellikle. orta paket urban yeterli dolulukta. atm. motor ise ne güldürür ne öldürür. 7 ay kullandım egeada o motoru, gayet sessiz güzel bir motordu. şehir içi her türlü yeter ve de az yakıyordu. 100km sabit hızla şehirlerarası yolculuklarımı 5 5.1 vb. ortalamalar ile tamamlıyordum. şehir içi de ortalama 8'i geçmedi hiç ama bu biraz da kullanım şeklinize bağlı çok kişisel bir konu.

    yokuşlarda gitmiyor diye bir şey yok. ona şöyle diyelim; yokuşlarda zorlanıyor. evet doğru bu sorunu da en fazla iki vites daha düşürerek aşabilrisiniz. etrafınız dağlar ve tepelerle çevrili değilse bu faktörü eleyin aklınıza da getirmeyin.

    sakın ola gidip 7-8 yaşında araba almayın, olabildiğince bu şekilde yeni arabalara bakın.





  • Gitmez araba aldımmı aldım işde a noktasından b noktasına bi şekilde götürür sizi ancak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.