Şimdi Ara

Efsane Döndü Torrent-turk.net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Açıklaması:

    Torrent-ultRa olarak 2010 yılında çıkmış olduğumuz yolculuğun sonuna geçtiğimiz günlerde gelmiştik.Ekip olarak bizde sizler kadar bu duruma üzülmüştük.Tamamen gönüllük esasına dayalı olarak yaptığımız bu işi sizler için yaptığımızı biliyorsunuz.
    Ekip olarak bu iş bitmemeli dedik ve yeniden diriliş mantığı ile adeta küllerimizden doğmaya karar verdik.Bugün (20 mart 2017) itibari ile TOrrent-tuRK.net domain adresi, TORK isimli kısaltma ile küllerimizden doğuyor,sizlerin yoğun isteği üzerine açılıyoruz.
    Sizleri yeni sitemizle daha heycanlı ekibimizle ve daha sizden bir siteyle tanışmaya davet ediyoruz.Sizlerin o bitmeyeceğini bildiğimiz maddi ve manevi desteğinizi bekliyor yeni sitemizin tüm torrent camiasına ve siz değerli üyelerimize hayırlı olmasını diliyor Virabismillah diyoruz.

    ÖNEMLİ AÇIKLAMA:Toradaki üyelik ve şifreler 25.10.2016 tarihindeki bilgilere göre açılmıştır. O tarihteki KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZ İLE GİRİŞ YAPINIZ!! Hiç bir şekilde en sonki upload ve dowlond oranlarınız güncellenmeyecektir.Üyelikler belli süreliğine AÇIKTIR.Her türlü istek şikayet ve vip girişleriniz için destek@torrent-turk.net adresine mail atınız.







  • Ben bu habere çok sevindim kaç gündür bekliyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.