Şimdi Ara

EFSANE CUMA DEĞİL EFSANE FİYASKO... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
2
Favori
33.958
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
416 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • normalde 50-52 liraya sattıkları kedi mamasını indirimde gibi gösterip 57 liraya satıyor hepsiburada.satıcı da hepsiburada. yani bu indirim değil tam bir fiyasko.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fabrizo

    cuma günü müslümanın bayramıdır,bırakın kara cumay dalgasını bugün cuma namazını kılın en büyük fırsat haftada 1 kere geliyor zaten

    cahilik kötü şey tabi
  • Genel olarak pc donanim urunlerinde indirim vardi n11 gibi kupon indirimi genel olarak urun indirimi yoktu

    N11 de saticilar var kuponu veren indirimi saglayan satici degil araci olan n11

    Hepsiburada.com urunleri kendi deposunda satici kendisi oldugu halde indirim tatmin edici degildi

    Yillardir alisveris yapiyorum hepsiburada.com dan bu kadar reklam yapipta 5 10 tl lik indirim bindirim yapmasi hoş olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen bu şirketlere de hak veriyorum.millete aşılama şu şekilde olur.ramazan bayramında indirim yapalım biri çıkar kurbn bayramıda olsun.öbürü çıkar bazı ülkelerde black friday var bizde de kadri gecesi var beraat kandili var.regaib kandili var. biride çıkar varda var.en iyisi zama devam der.




  • İfşa etmiş !

    Bu milletin değerleriymiş !!




  • Siz gerçek mi sanmıştınız ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü indirim olduğu için değilde ihtiyaçtan aldığım ürünler vardı ve iki ürününde gönderim zamanı en geç ertesi gün yani bugündü. bir bakayım dedim noldu çıktı kargo diye sanki çinden geliyor. alırken düşünmenizi tavsiye ederim.

    EFSANE CUMA DEĞİL EFSANE FİYASKO...
  • bende dell in 27 inç monitörünü aldım benimkininde tahmini kargoya verilişi 1 aralık .. "biz hazırız , ürünler kargolanmaya hazır " ne güzel ayak yapıyorlar valla .. LG nin 29um68 ultrawide olanı alıcaktım adam gibi indirim olsaydı , yazın bi ara 890 TL ye görmüştüm param yoktu .. o zamandan beri 1150-1300 arası gidip gelen monitör karacuma öncesi 1200 TLydi hepsiburadada karacuma oldu 1250 tl oldu alet .. bi kaç saat geçince 1179 a indirdiler dedim aman yarabbim ..

    8 yıllık lcd monitörüm gözümün anasını ağlatıyo olmasa bunlara para vermemek için almazdım .. ihtiyaçtan aldım onu da 1 aralıkta kargoya verirler 5 aralıkta anca bana ulaşır..
  • Hepsiburadadan 180 liralık kulaklı ve çanta alışverişi yaptım kargo bedavaya geldi ama aldığım kulaklığın istediğim rengi kalmadığı için mecburen diğer rengini aldım. Gece aynı kulaklığın istediğim rengini n11de 6-7 lira pahalıya gördüm. Hb den aldığım kulaklığı iade etsem alışverişim 100 tlnin altına düştüğü için kargo ücreti keserler mi? Eğer iadeedebileceksem n11den ürünü alacağım yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi demissiniz hoş demissiniz ama ben bu bahsettiğiniz siteye dün sabah saat 9 da girdim ve inanılmaz indirimler aldim.balata spreyi çocuk bezi tuvalet kağıdı kağıt havlu 3 ve 4 yaş dikkat güçlendirme seti ki bu set kendi sitesinde 76 tl idi ben bu siteden 47.5 e aldım. Demlik poşet çay ıslak mendil çamaşır yumuşatıcısı. Inanın toplamda abartmayayım en az 100 tl cebimde kaldı. Bu aldığım şeyleri sürekli aldığım için fiyatlarını çok iyi biliyorum. Bir de hata yapmış olabilirsiniz. Çoğu üründe satıcı sayısı bir hayli fazla idi. Içlerinden bakıp en uygununu seçerek ucuzu gayet de güzel alındı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bazi urunlere yapmislar bazilarina da sisirip indirmisler ben dun aldim bazi urunler %40 a varan indirimler vardi , bazilari da sisirip %75 demis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurs79

    Iyi demissiniz hoş demissiniz ama ben bu bahsettiğiniz siteye dün sabah saat 9 da girdim ve inanılmaz indirimler aldim.balata spreyi çocuk bezi tuvalet kağıdı kağıt havlu 3 ve 4 yaş dikkat güçlendirme seti ki bu set kendi sitesinde 76 tl idi ben bu siteden 47.5 e aldım. Demlik poşet çay ıslak mendil çamaşır yumuşatıcısı. Inanın toplamda abartmayayım en az 100 tl cebimde kaldı. Bu aldığım şeyleri sürekli aldığım için fiyatlarını çok iyi biliyorum. Bir de hata yapmış olabilirsiniz. Çoğu üründe satıcı sayısı bir hayli fazla idi. Içlerinden bakıp en uygununu seçerek ucuzu gayet de güzel alındı.

    Olay zaten n11 ile kıyaslamak. Her ürünü kendi sitesinden alırsanız pahalı alırsınız. Atıyorum note 8, samsungwada 5.000 lira iken, n11de 3900 tlye kadar düştüğünü görebilirsiniz.

    Efsane indirim yapacağız, şöyle uygun,böyle uygun %100'e varan indirimler olacak , ki %100 indirim bedava demek, nasıl olacaksa artık, denilip de ortaya sadece 100 lira kadar bir indirim çıkınca, millet çok kızdı tabi.

    Madem aldığınız ürünlerin fiyqatlarını takip ediyorsunuz, sizden ricam 11 kasım n11 indirimindeki fiyatlarla hb fiyatlarını karşılaştırmanız olacaktır. O zaman farkı net olarak anlayabilirsiniz.




  • Az önce sams geldi efsane cuma da size özel 500 üzeri 50 tl anında indirim.. ???

    Eşşek herifler benimle maytap mı geciyor nedir
  • razer ürünlerinin bazıları indirimdeydi. sana indirim olacak diye komple her üründe indirim yapmasını beklemek esas hata. bunun için birde konu açılmış. enteresan.
  • Hakli olabilirsiniz aslında ama ben n 11 kıyası yapmak istememiştim. Benim kıstasım market zincir bebek mağazaları gibi yerler aslında. N11 11 kasımda gerçekten çok iyi indirim yapmış arkadaşım bir yazıcı almış inanılmaz ucuz dedi. Yanı denilen kadar iyi indirim olmasa da gerçekten benim işime yaradı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indirim bitti. Alin bakalim indirmli fiyattan alabiliyor musunuz. Cok gereksiz bir konu.



    Herkes biliyor balon sisirilmis fiyat oldugunu. Ama bu indirim gunu olmasa bu fiyattan alabiliyor musun. Babayi aliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Efsane daha yıldız gibi kaydı geçti:) HB artık reklam ile millet de algı yapar mıngırları sayarız dedi de tutmadı.Resmen indirim nerde nerde efsane derken N11 üzerinden kendime 25 tl daha ucuz aynı parfümü alırken buldum.HB eskiden birçok ürünü bazen güzel fiyatlar ve uygun kargo seçenekleri ile bulabiliyorduk.Şimdi ürünleri sepete doldurup kargo fiyatını görüp kapatıyorum .Bir ara onu da göz ardı edelim dedik sonuçta müşteri desteği daha iyi HB güvencesi var derken bir takım sorunlar HB nin müşteri arkasında durmadığını gördüm.Bütün bunlardan mütevellit sadece ürün bilgisi ve fiyat öğrenmek için girdiğim bir site artık alışverişlerde mecbur olmadıkça kullanmam!
  • syesil kullanıcısına yanıt
    sprey yağ normalde tr ye girişi yasak
  • çok abartılacak indirim yoktu. n11 ile kıyaslamaya gerek yok. tv yi hepsiburada yerine dün daha uyguna geldiği için gg dan aldım. monitor aldım 499 olan banka kampanyası ile ehh dedirecek bir sevivyeye geldi. aldığım ürün dün kargolandı şuan şb de beklemede. ihtiyacı olanlar için birşey vardı ama bizim gibi fiyatlardan haberi olanlar için çoğu ürünün fiyatı bindirilip indirildi. o kadar bindirim olmuştu ki bir gün önceki fiyattan bile 80 tl pahalıydı. fiyat takip etmeyenlere yazık oldu.
  • HEDİYE ÇEKLERİNİ EŞ DOST AKRABALARINA DAĞITAN ONEDIO.COM UN DA ALLAH BİN BELASINI VERSIN. BIR SURU INSANIN HAKKINI YEDILER.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.