Şimdi Ara

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
14
Favori
111.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    merhaba bendede iki gündür yapmaya başladı sen bir çözüm bulabildinmi?
  • zeybek35 kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim durum için çözüm şu; karakter sahibi birisi ile oynamak. Yoksa böyle insanlara denk geldikçe onlar yine bir şekilde hilesini bulup "bağlantı koptu" yoluyla sıyrılabiliyor.
    İnternette biraz araştırın ne demek istediğimi göreceksiniz.
  • Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim; pes 2020 lite da ülke konumunu nasıl değiştirebilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeybek35

    Merhaba arkadaşlar dünden bu yana online maçlarda ilk yarı biterbitmez bağlantı hatası verip beni mağlup yapıyor bunu çok sık yaşamaya başladım bir çözümünü bilen veya aynı sorunu yaşayan varmı?
    Çözdüm, öncelikle steamden oyunun bütünlüğünü doğrula, sonra bilgisayar ve modem arası kablo girişlerini değiştir eğer wifi ile bağlanıyorsan zaten o sorunu çözemezsin, dsn ayarlarını otomatik yap, antivirüs varsa kapat veya sil, pes 20 seting ayarlardan port ayarlarını 3479-5730 bunları yaptım sorun düzeldi.umarım sizdede düzelir.
  • Bıktım şu maçlarda sunucuyla bağlantı koptu hatasından ya
  • Merhaba, neden Pc de kimse 2 ye 2 oynamayi tercih etmiyor. Adam akilli 2 ye 2 oynayacak kisi bulamiyorum. Isteyenler ozel mesaj atarsa iletisim kuralim oynayalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'de bu gerçekçiliği yakalayabilen var mı beyler? (ek yama ile oluyormuş. video'da detayları mevcut.)
    Ben Xbox One X 4K TV oynuyorum ama bu gerçekçilik yok. Çok iyiymiş.

  • Arkadaşlar takım formaları için yama yapmak istiyorum, bütün formaları nasıl orjinaliyle değiştirebilirim nerden indirebilirim?

    Lig adlarını ve takım isimlerini dpfilelist-genarator ile hallettim ama formalar kaldı, nasıl yapılır ?
  • Bence son yıllarda ki en iyi futbol oyunu. Singleplayer için konuşuyorum online hakkında bir fikrim yok. Oynayış çok doğal hissettiriyor Fifa gibi yapay değil. Umarım 21'de bozmazlar.
  • My Clubda santradan geride iki pas çevirip santrofora havadan koşu yoluna pas atıp gol atanlar var. Bunu nasıl duruduruyorsunuz? Oyun singlede güzelde onlinede bazen kol amsa kırıdrıcak kadar çıldıran momentum var. Orta -gol ,kanat oyunu sonuç alınmıyor. herjes baklava oynayıp iler top şişiriyor. Pes aslında her sene aynı oyunda belli kombinasyonlar op yapıyor 2016 da dirblibgler bariz opdu. Pes 2013 deki o denge yok. Pes 2014 -2015 bile gideri vardır. 2016 - 2*19 çok reizl oyunlAR OLMUŞ.
  • merhaba arkadaşlar daha önce yükledim pcde oyunu ama onlinede rakip bulmuyordu hiçbi modda bendemi bi sıkıntı var yoksa hakkaten rakip yokmu dogru düzgün karantina muhabbetine yüklemeyi düşünüyorum tekrar ama ne alemde oyun biri bilgi verebilirmi yada en azından maç yapıcak birileri varmı ?
  • Merhabalar, bende steam uzerinden pes 20 yi aldim ama online rakip bulamiyorum, ozel olarak bisey yapilmasi gerekiyor mu acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu multiplayer olarak steamdeki arkadaşımla oynama şansımız var mı ?
  • fatmucu kullanıcısına yanıt
    hemen iade et 2 saati geçirmeden onlien oynayacaksan bedava versiyonu var.
  • Cvp icin tesekkurler, onemli degil hocam destegimiz olsun, oyun cok guzel gercekten, cok keyif veriyor, stream uzerinden birilerini ekleyip mi online oynayacagiz, var mi bu konuda bilgisi olan arkadaslar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben derin defans çizgisi kullanıyorum bunun için, hepsini engelleyemedim ama ilk başlarda sürekli gol yiyordum anlattığınız gibi, derin defans çizgisiyle önüne geçtim.
  • Merhaba arkadaşlar Pes 2020 preorder sürümünü satmak istiyorum. Fiyatı ne olur sizce? Ya da burada satabilir miyim? Alan olur mu acaba. Kadrom aşağıdaki şekilde

    eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]
    eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]
    eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yzrgl42 -- 20 Nisan 2020; 21:27:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    Fifa 20 defans saçmalığı yüzünden hesabımı sattım. Pes 20 C. Ronaldolu , Lewndowski ,Bale,Neymarlı kadroyu sıfırladım. Yediğim gollerin 10 da sama sapan scripted , momentum golleriydi. Sntradan koşu yoluna 1-2 gol da attım, artık bu oyun oynamamz,emek düşmanı bir oyun. gümüş ,altın topçu almaya çalışıyorum 3 tane yetenk avcısı 20 şer binden 60 bine geliyor hızlı satın al yok. Fifa 80-85 arası oyuncuları 3 maçta bir alırsın.(Kazanırsan) Transfer bok gibi, oyun full moemntum sinir bozucu goller vs. İnsan çileden çıkıyor. RT ile paslaş özes ahası içnde 180 drece dön pas ver gol . Gerek yok. Oyun olacakkan içine etmişler. 4-3-2-1 oynamayıonı dövüyorlar. 3 cm 2 st li taktik oynaman şart. Saçmalık. Türk oğlu türk olarak türklerden neden büytün dünyanın nefret ettiğini anladım Hilecilerin ,laggerleron %95 i türk geri kalanıda rus. Ne kadar mayası bozuk insan yapımız olduğunuda görmüş oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 21 Nisan 2020; 16:41:33 >




  • Hocam ben my club modunda en fazla 2 haftada tamamen siyah top kadro diziyorum, my club coin etkinliklerini sürekli tamamlayın hiç kaçırmadan, her hafta %100 siyah oyuncu olan 100 coinlik paketler geliyor onlarla çok güzel kadrolar kuruluyor, ben öyle yaptım. Hileci kısmına tamamen katılıyorum, bir yerden sonra acayip sinir bozuyor kolu duvara fırlatasın geliyor. Türklerden yenileceğini anlayan hemen lag yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 21 Nisan 2020; 17:34:52 >
  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    siyah oyuncu almada sıkıntı yok ,artık millet etkinliğe kasıyor ronaldo 102 liğini almaya çalışıyor. Fanatazi yapıyorum potansiyeli yüksek gümüş goldları topluyorum , 4 yıldız çift vuruş bilme ne ,rennes 3 yıldız yetenk avcısı fiyatı 20-25k dan aşağı alınmıyor. puanım 400 aşağısyken daha iyiyid. puan 550-600 civarın çıknca oyunun ne kadar iğrenç prensipleri olduğunu gördüm. Fifa dizlişi değiştriyorbilyorsun, oyun içinde dizliş değiştrermek çok gıcık bişey. Amaç para kazanmaksa Konami açısından. Ronaldo Messiyi gp ile satam dlc olaraks sat. Momentumu ,taktik değiştriemeyyi bırak. Siyah oyuncuların ücretlerini artrıki adam 11 siyah 90 üstü topçuyla çıkamasın. Drecesi yükseln oyuncu takım oyunuc malişyetini arttr,adam 11 siyah la oynayamasın iyi oyuncu daha düşük takım kullanamk zorunda kalsın.
    ,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 21 Nisan 2020; 17:46:43 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.