Şimdi Ara

EDEBİYAT-SOS1 DENEME ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki dersten de bilgi sarmalın denemelerini bitirdim.Paraftan da 11 tane kaldı ikisinden de o da birkaç güne bitecek yani. Parafta ortalama 28-32 net yapıyorum ve sınavda edb-sos1'den 35 yapmak istiyorum en az.Sizce kalan sürede hangi denemeler ve çalışmalar yapılırsa bu mümkün olur ?



  • up
  • Avantaj Yayınları ve Paraf
  • Bence paraf sosyal bakımından tam ayarında ama edb bakımından kaç yapıyorsunuz bilmiyorum lakin 1 2 net üstüne çıkmanız kuvvetle muhtemel.
    Detaylara hakim olmayınca genelde o bantta oluyorsunuz mesela unuttuğunuzu düşündüğünüz yazarları not alın atıyorum denemelerde kimler geliyor?Adalet Ağaoğlu,Selim İleri vb isimler bence bunlar detay isimler ve bunlar için bir tekrar kartı oluşturabilirsiniz.Dönem özelliklerinde sorun yaşıyorsanız işte Garipçiler 2. yeni öz şiir ayrımı vs bunları gidip bir a4 kağıdında karşılaştırarak çalışabilirsiniz.

    Eksik tarihtense bence tarihe detay bakmak gerekiyor yani ben Ramazan Yetgin'den başladım Mayıs ayının 7 sinde ve 1 ay olmuş hemen hemen adam çok detay anlattığı için 9 1 8 1 10 0 tarzı geliyor son 10 denemedir falan ve bunun tek sebebi hoca yani(temmuz da diye cidden hiç çalışmamıştım bile).Eksik hisettiğin konu nedir veya detaylara hakim olmadığın konu,sallıyorum islam tarihi tak tak hocadan izlesen bence hallolur veya notların varsa oradan da tekrar edebilirsin.

    Son olarak da 15 16 gün kaldı ama yoksa deneme defteri kesin oluşturun yani 15 16 gün kaldı vs demeyin ben bu ay başında almıştım şu an neredeyse yarıya geldi 30 tane sayfada 3 4 soru var yani.Kes yapıştır olayını uygulayıp arada deneme defterini okursanız sınavda zaten bu kadar kasmayacakları için 35 üstü bu kadar şeyden sonra çok çok çok rahat gelir.

    Cop için yorum yapmayayım hiç çalışmadım zaten 5 1 4 2 falan geliyor pek iyi değil yani ama kampüsten izleyeceğim haftaya.Son haftada keyfi olarak Yavuz Tuna düşünüyorum(not almadan)belki işinize yarar




  • Avantaj çok güzel tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 345 alabilirsin
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    almayi denedim ama basım bittigi icin 8 gun suren tedarik sonrasi siparis iptal edildi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam cok tesekkurler yorum icin,mutlaka degerlendirecegim,yanlislarim genelde sosyal kismindan ama bazen arka arkaya edebiyattan da detay kacirdigim oluyor tabi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.