Şimdi Ara

Eco Sistem Soğutma Sistemleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, EcoSistem soğutma sistemleri ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Hem makinenin kendisi hem de kullanımı sırasında klima ile inanılmaz bir fiyat farkı olduğunu gördüm. İlk elden kullanan biri varsa deneyimini paylaşırsa çok sevinirim.



  • berktataroglu B kullanıcısına yanıt
    Bildiğimiz sulu klimanın allanmış pullanmış hali. Bu klimaların bir diğer adıda çöl tipi klimadır. Nemli bölgelerde hiçbir işe yaramaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berktataroglu

    İlk elden kullanan biri varsa deneyimini paylaşırsa çok sevinirim.


    Geçen yaz başından beri kafemizde kullanıyoruz. 50m2 lik kapalı alanımız var. Bu alan aynı zamanda kış bahçesi olarak da kullanılıyor yani camlar sürekli açılıp kapanıor. Ona rağmen soğutma performansının klimadan eksiği değil artısı var. Ayrıca esas farkını elektrik faturası geldiğinde anlıyorsunuz...
  • Sayın burcinenergin
    Ecosistem i bende araştırmıştım geçen sene. Gittik klima aldık ve pişmanız.
    Bu yüzden alternatif bakıyoruz. Eğer bu cihaz gerçekten bahsettiğiniz gibiyse benimde işime yarayacak.
    Size bir iki sorum var: Cihazda kullanılan suyun kireçli olması sisteme zararı nasıldır? Ne kadar zamanda bir bakım yapıyorsunuz? Bakım için servis çağırıyor musunuz? Servise ne kadar para ödüyorsunuz? Sesli mi (Gürültülü) çalışıyor ? Ayrıca elektrik için sigorta hattı bağlamak gerekiyor mu? Sistem klimadaki gibi içeri ve dışarı iki ayrı ünite mi yoksa websitesindeki gibi tek ünite mi? Bütün alan aynı derecede mi soğuk yoksa cihazın olduğu yer soğuk, uzaklaştıkça soğukluk azalıyor mu?
    Kusura bakmayın hazır kullanan birini bulmuşken sormak istedim. Satıcıya sorsam gerçekten doğru cevaplar alamayabilirim. Bu yüzden yanılmak ve kandırılmak istemem.

    Başka kullanan arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyoruz.

    Hakan GÜNEY




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.