Şimdi Ara

Eco Bebek - Bebek Ürünleri Satışı - Organik Bebek Şampuanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [B]Ecobebek.com[/B] 2015 yılında [U]Aslı Bulut Birlikçi[/U] tarafından "Oğlum için kullanmadığım hiç bir ürünü satmıyorum" slogonu ile hizmete girmiştir. ecobebek Büyük bir ticari işletme olmak yerine herkesin arada uğramayı sevdiği güvenilir, samimi bir anne dükkanı olmayı hedefliyor. Ecobebek.com'u incelediğimizde göze çarpan bir kaç noktaya deyinmek istiyoruz.


    Uzun yıllardır yaşanan birçok çevresel kirlilik, küresel ısınma gibi sorunlar gıdalarda ortaya çıkan birçok kimyasal üretim malzemeleri ve daha birçok etken sağlık sorunlarına neden olmaktadır. Hayatımızın içerisinde fazlaca inorganik ürün yer etmeye başladığından, bizde artık fark ederek dikkatli olmaya çalışmaktayız. Bu sorunlar özellikle yeni neslin üzerinde çok fazla etki oluşturmaktadır. Bu yüzden önlem almayı gerektirmektedir. Acil olarak ve zaman kaybetmeden önlem almak en sağlıklısıdır. Daha bilinçli tüketici olmak; bebeklerimizi korumak adına atılmış en önemli adım olacaktır.


    [CENTER]
    [/CENTER]

    Artık günümüzde çoğu anne bu konuda oldukça bilinçlidir. Birçok bebek ürününün organik olarak üretilmesi avantaj sağlamaktadır. Bebek gıdaları, giysileri, bebek şampuanları, kremleri ve daha birçok ürün organik olarak tercih edilebilecek çeşitliliğe sahip olmaya başlamıştır.[B]Organik bebek ürünleri [/B]konusunda annelerin mutlaka araştırma yaparak bu konuda bilinçli olmaları gerekir. Organik ürün alırken de mutlaka sertifikalı olmasına dikkat edilmesi önemlidir.



    Kehribardan yapılan bebek diş kolyesi; bebeklerin diş çıkarma zamanında kullanılması için üretilen bir üründür. Bu kolye tamamen organik olarak üretilmektedir. Amacı ise; diş çıkarırken kaşıntı yaşayan bebeklerin salya akıtması nedeniyle kullanılmaktadır. Kehribar taşının bilinen diğer bir önemli özelliği ise; ağrı kesici olmasıdır. Kehribar çok uzun yıllar boyunca kullanılmaktadır. Roma döneminde; sarılık ve üst solunum yolları için tedavi amaçlı kullanılmıştır. Ayrıca İbn-i Sina da; kehribarın tıp için iyi ilaç olduğunu belirtmiştir. Bitkisel bir taştır ve ağrı taşı olarak da bilinmektedir.>


    Bebeklerin diş çıkarma döneminde salyaları sürekli göğüs kısmına akmaktadır. Bu durum onları hasta edebilmektedir. Bu nedenle kehribar kolye takıldığında bölgedeki ıslaklığı emerek kuru kalmasını sağlamaktadır. <strong>Kehribarın</strong> içinde bulunan şifalı yağlarda deriye temas ettiğinde vücut tarafından emilerek kan dolaşımına geçer. Bu da bebeğin sağlığını korumaktadır. Doğal olduğundan dolayı hiçbir şekilde yan etkisi bulunmamaktadır.
    [B]
    Kehribar Kolye
    [/B]sayesinde; bebekler diş çıkarma süreçleri boyunca ağrı çekmezler. Kehribar dişi kolyesi ağrıyı alarak huzurlu bir dönem geçirmelerini sağlamaktadır.


    Kehribar diş kolyesine ve diğer organik bebek ürünlerine ( Organik bebek şampuanı ) göz atmak istiyorsanız [url]www.ecobebek.com[/url] adresini ziyaret edebilirsiniz. Ecobebek'de bir annenin çoçuğuna kullandığı ürünleri sizin için sunduğunu unutmayınız :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.