Şimdi Ara

EcMedya İnstagram Takipçi Satın Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar.


    Bu siteyle ilgili internette çok fazla yerde bilgi olmadığı için merak edip denemiş bulundum ve hiç memnun kalmadım. Kısaca başımdan geçenleri anlatayım, bu siteyi kullanmak isteyen olursa bilgisi olmuş olur.


    Öncelikle cidden takipçi, etkileşim vs alma olayına hiç sıcak bakmıyordum ama bu sitede fiyatlar çok uygun olduğu için (bir arkadaşımın da etkisiyle) denemek istedim. İnternette çok fazla bilgi bulamadım. Zaten ucuz diyerekten denedim ama gerçekten dolandırıcılıktan başka bir şey değil. Normalde bu tarz takipçi alma konusunda iyi bir yer seçtiyseniz çok sorun yaşamazsınız ama onların da fiyatları pahalı maalesef.


    2 hesabıma da 10k takipçi aldım. İlk başta her şey güzeldi 1 gün içinde geldi filan derken. Tamamlandıktan sonra hop yavaş yavaş gitmeye başladı derken neredeyse tamamı gitti geri.. Hadi onu da geçtim hesabımın etkileşimini ciddi anlamda düşürdü. Bu yüzden çok pişman oldum. Sizi de bu konuda uyarmak istedim. Eğer takipçi, etkileşim vs almayı düşünen varsa kesinlikle iyi araştırıp güvenilir bir yerden alsın. Kesinlikle ucuz vs diye bilinmedik saçma sapan yerlerden bir şey almayın benim gibi..  


    Site: ecmedya com (Kesinlikle Önermiyorum)








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.