Şimdi Ara

Ebeveynler İçin Çocuk Telefon Takip Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon dinleme programları, kişilere kolaylık sağlamakta olan muhteşem bir yazılımdır. Bu yazılımlar sayesinde günlük yaşantı içerisinde neler yaptığını merak ettiğiniz kişileri dinleyebilecek ve herhangi bir olumsuz veya olumlu hareketlerinin olup olmadığını kontrol edebileceksiniz. Türkiye’de yaygın bir şekilde ebeveynler tarafından kullanılmakta olan bu yazılımlar, anne ve babaların çocuklarının kimlerle görüştüğünü, kimlerle ne şekilde mesajlaştığını veya nerelere gittiğine dair birçok bilgi sunmaktadır. Bu sayede çocuğunuzun herhangi bir kötü alışkanlığının olup olmadığını kontrol edebilecek ve buna istinaden bir tedbir alabilmeniz mümkün olacaktır. Sadece anne veya babalar tarafından değil, aynı zamanda birçok işyeri sahibi de çalışan personellerinin kullandıklarını telefon üzerinden dinleme sağlamaktadır. Bu sayede işyerini tehdit eden herhangi bir unsurun olup olmadığını tespit etmeye çalışan işyeri sahipleri, bunun sonucuna göre çeşitli önlemler almaktadır.

    Telefon Takip Etme
    Bir kişinin gün içerisinde nerelere gittiğini merak ediyor veya bu kişinin kötü ortamlarda takıldığı konusunda endişeleriniz bulunuyorsa, bu kişinin telefonuna gizlice yükleyeceğiniz telefon takip etme yazılımı ile kolay bir şekilde gün içerisinde nerelere gittiğini öğrenebilmeniz mümkün durumdadır. Bu yazılımlar, kişiden gizli olarak akıllı cep telefonuna yüklendiğinde, kişi bu yazılımın yüklendiğinden habersiz olacaktır. Yani dinlemek istediğiniz kişi her ne kadar telefonunu karıştırırsa karıştırsın, dinlendiğine dair en ufak bir ipucu bile bulamayacaktır. İşte bu yüzden harika bir uygulama olan telefon takip etme yazılımı, birçok kişiyi rahatlatmakta ve aynı zamanda şüpheci tavırlarından vazgeçmesini sağlamaktadır.
    Telefon takip etme cihazları, bir yazılımdan ibarettir. Bu yazılım sadece akıllı cep telefonlarına yüklenebilmektedir. Yüklendiği andan itibaren ise sadece yazılımı yükleyen kişi tarafından silinebilmektedir. Bu yazılım satın alındığı takdirden itibaren, sistem üzerinden dilerse bilgisayar üzerinden, dilerse de cep telefonu üzerinden yazılım yüklenen cep telefonunu takip edebilmektedir.

    Telefon Takip Etmenin Farklı Özellikleri Nelerdir?
    Bu uygulamaya ekstradan olacak şekilde telefon dinleme yazılımı da yüklenebilmektedir. Böylece kişinin sadece nereye gittiğini değil, aynı zamanda telefonda kimlerle görüştüğünü de rahat bir şekilde öğrenebilmek mümkün olacaktır. Bu türde birçok yazılım bulunmaktadır. Fakat her birisi ekstra ücrete dahil olmaktadır. Şunu söylemeliyiz ki, bu yazılımlar oldukça cüzi fiyatlarda satılmaktadır. Bu sayede yazılımı satın alacak olan kişiler, maddi açıdan herhangi bir sorun yaşamayacaktır.
    Dileyen kişiler casus telefon yazılımlarının full+fullünü satın alabilirler. Full+full olan yazılımların içerisinde kişinin galerisine erişebilme, SMS mesajlarını ve Whatsapp mesajlarını görebilme, telefon takip etme, telefon dinleme ve daha nice özellik bulunmaktadır. Tüm bu özelliklerin dahil olduğu bir yazılım, oldukça uygun fiyatlarda satılmaktadır. Sizlerde bu yazılımı satın alarak, içerisinde çıkan kullanma kılavuzuna uygun olacak bir şekilde dinlemek veya takip etmek istediğiniz kişinin akıllı cep telefonuna gizli bir şekilde yükleyebilir ve onu tüm gün boyunca istediğiniz anda takip edebilirsiniz.

    Detaylar için tıklayın: https://casus-bocek.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonardo34 -- 2 Ağustos 2018; 16:8:20 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.