Şimdi Ara

Ebay SSD hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. Ben ebay dan bi SSD almak istiyorum. Ürün şu ;  OCZ Solid 3 120GB SATA III/3 SSD 2.5"


    http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=320787849695&index=4&nav=SEARCH&nid=74914898012

    daha önce buradan alış-veriş yapan kimse var mi? Bu ürünün kutusu fazla büyük degil ülkemize gönderebiliyorlar ama ekstra bi bedeli olur mu acaba? PTT ye geliyor diye duydum ama tam emin degilim. Yurt disi sitelerden ürün alan deneyimli arkadaslarimin tavsiyelerine ihtiyacim var. Saygilar







  • Kargo ücreti ödemen gerekir. Çok fazla birşey tutacağını sanmıyorum.
  • Ürün verdiğin adrese yakin bi yerde ki ptt ye mi geliyor acaba?
  • Ben ebay'dan yıllardır 25-30$'ı geçmeyen ürünler alıyorum hemen hemen hepsi geldi dediğin gibi posta ile geliyor, bazen 10 günde bazen de 20-25 günü buluyor. Doğrusu belirttiğim miktardan fazla fiyatlı ürünleri almaya pek yanaşmıyorum postada kayıp olma durumu da olabiliyor, bir üründe böyle bir sorun yaşanmıştı uzun yazışmalar sonunda parasını iade ettiler, ayrıca arızalı gelme olasılığını da göz önünde bulundur. Düşük fiyatlı 2 ürünüm arızalı geldi epey uğraştım sonuç alamadım ve vazgeçtim.
  • Valla gözüm korktu ya :S ne yapsam bilmiyorum ki burada da çok pahali :(
  • Hong Kong dan SSD getirttim ve hiç bir sorun çıkmadı. Ama SSD yi başka bir ülkedeyken aldım. Zaten bizdeki gümrük kurallarına göre malın 75 Euro yu geçmemesi gereklidir. Eğer faturası düşük yazılırsa küçük eşya olduğundan gümrük memuru ilgilenmeyebilir. Zaten gümrük memurunun SSD hakkında bilgisi olduğunu sanmıyorum.
    Eskiden olduğu gibi gümrük sınırı 150 Euro olsaydı bende alabilirdim. Satıcı konusunda bir şüpheniz olmasın çünkü 5000 e yakın satışı olmuş ve yüzde yüz olumlu yorumu bulunmakta.
    Burada da çok pahalı demişsiniz, ama vatan bilgisayarda aynı ciphseti kullanan başka markanın 420 TL ye bulabilirsiniz.

    http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-f120gb3-bk-120gb-force-3-serisi-sata-3.0-ssd-%28550mb-okuma--510mb-yazma%29/productdetails.aspx?I_ID=55780




  • Aslindaarada fazla bi fark yok hakli olabilirsiniz :) fransada yasayan bir akrabam var. Acaba orada fiyatlar uygunmudur? Kendisi pek ilgili degil ama oradan ona aldirsam burada ki fiyatlardan uygunmudur? Subat ayinda gelecek cok da acelem yok olmadi onunla getirtebilirim ama fazla fark yoksa beklemenin de anlami yok galiba. Bu arada bu cihazlarin en uygun oldugu ulkeler nerelerdir uzakdogu sanirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temose -- 24 Kasım 2011; 18:23:51 >
  • Ebay da bulacağınız fiyatlar en uygun fiyatlardır bence. Daha ucuzunu bulabileceğinizi sanmıyorum. Pc parçaları ilk çıktığı zaman Türkiye ile yurtdışı arasında bariz fark oluyor. Fark da parçanın 1-2 satıcı tarafından satılmasından dolayı satıcının uyanıklığı. Ama bir çok satıcı tarafından satılmaya başlayınca Türkiye ile yurtdışı arasındaki fark kdv oranı kadar oluyor. Daha önce de dediğim gibi Türkiye den alın ve garantiden de faydalanın.
  • merhaba arkadaşlar ebaydan bi türlü alışveriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim türkiyeye kargosu yokmuş heralde tam anlamadım yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayhan59

    merhaba arkadaşlar ebaydan bi türlü alışveriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim türkiyeye kargosu yokmuş heralde tam anlamadım yardım ederseniz sevinirim

    ürünü seçerken gönderi listesinde Türkiye olan firmalardan seçmen gerekli, başka yapacak bir şey yok. Bunu anlamak için seçtiğin ürünün sayfasında ürün resminin alt tarafındaki Description açılır menüsünü yanında Shipping and Payment yazan yeri aç ve oradan gönderi yapılan ülkeler içinde Türkiye var mı bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.