Şimdi Ara

EBay Satıcısının Uçması :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 23 martta ebaydan tv box satın aldım. xiaojiejiayou2011 | 829 | 99.2% aldığım öyle kötü, kaçacak biri gibi durmuyordu. Hatta 25 martta shipped diye bilgilendirme maili de geldi. fakat 26 martta ebay'dan bizim satıcının ve ürünlerinin silindiği mailini aldım. Ebayla iletişime geçtim, parayı geri ödeme yaptı fakat ürün kargolanmış görünüyor. Başına böyle bir durum gelen var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
    This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center.
    böyle bir ibare var. acaba ürünüm gelecek mi ? gelecekse parasını tekrar gönderecek miyim? gelip gelmediğini ne şekilde öğrenebilirim track number almamıştım yazmıyor da.
     EBay Satıcısının Uçması :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yadigartbaykal -- 2 Nisan 2013; 0:45:44 >







  • benim başıma geldi adam bana küpe yollamış :)

    paypala mesaj attım takipli kargo ile küpeyi adama geri yolla dedi paypal. ben ürünü takip kargo ile yollasam küllen zarar. zaten parayı geri kurtarma ihtimalimizde yok :(

    bi bardak soğuk su içtim mecburen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.