Şimdi Ara

EA: Tek Oyunculu Oyunlar Şirketimizin Önemli Bir Parçası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    FIFA, Battlefield ve daha fazla seriyle ön plana çıkan oyun geliştirme firması Electronic Arts'ın CEO'su Andrew Wilson, yatırımcılarla yaptığı bir kazanç görüşmesinde çeşitli açıklamalarda bulundu. Açıklamada, tek oyunculu oyunların şirketin önemli bir parçası olduğunu ve bu oyunların ilerleyen zamanlarda da geleceğini belirtti.
     
    Wilson, Twinfinite aracılığıyla tek oyunculu oyunlar hakkında şunları söyledi: "Tek oyunculu yapımlarda oyuncuların içindeki tutkuları açığa çıkarmak istiyoruz. Bu tür oyunlarda oyuncuları her zaman hikayenin içerisine dahil etmemiz gerekiyor. Bunun için ilgi çekici dünyaların yaratılması, dikkat çeken karakterlerin oluşturulması ve kulak kabartan hikayelerin anlatılması gerekiyor.
     
    Şirket olarak oyunları geliştirmeden önce şu soruları kendimize soruyoruz: Nasıl inanılmaz hikayeler anlatabiliriz? Nasıl muazzam çevrimiçi topluluklar oluşturabiliriz?
     
    Tek oyunculu oyunlar şirketimizin önemli bir parçası. Bu yapımlar bizi motive ediyor ve oyun kütüphanemizi genişletmek istiyoruz. Bu kapsamda oyuncuların zamanlarını nasıl harcadıklarına dikkat ediyor ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Kütüphanemizi genişletmek adına ise yeni çevrimiçi oyunlara - çok oyunculu oyunlara ve tek oyunculu oyunlara odaklanıyoruz."
     
    EA, tek oyunculu yapıya sahip Star Wars Jedi: Fallen Order ile büyük bir başarıya ulaştı. Yakaladığı başarının ardından yeni bir devam oyununa girişti. Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor, 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve PC için geliyor.








  • komik
  • Yalanlara gel.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yav onca stüdyoyu da biz kapattık zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hangisi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He şöyle adam olun işte.Elden Ring bütün firmalara ayar çekti.Çöp EA sonunda pes etti artık bundan sonra adam akıllı Oyun üretecekler demekki.Bu açıklama boşuna değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor, bu yılın Mayıs ayında PlayStation 5, Xbox Series ve PC için geliyor.


    Bu yılın Mayıs ayında… Hadi gelsin bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yilin mayis ayı 😂 dh editorleri yine sasirtmadi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KristalTürk

    Ea ve ubisoft bitmiş şirketler


    Senin düşüncen olarak öyle ama maalesef piyasada işler bu şekilde yürüyor aslan. Ubisoft'un yıllık gelir ve kar rakamlarına bak bakalım. Bu çocuklar gelip burada piyasa analistliği yapıp, bunu da objektif bir sonuç gibi açıklıyorlar ya... muazzam bir zeka örneği yahu.
  • Jedi: Fallen Order berbat bir oyundu, 1 saat dayanabildim, berbat bir yazılımı vardı, adamın elindeki light sabermi zopamı belli değildi :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tek kişilik oyunlar yavaş yavaş bitiyor bence. Valorant, Fortnite, Pubg, Apex Legends gibi oyunlara yöneldi şirketler. Bedavaya oyunu satıp daha çok kişiye ulaşıp oyun içi eşya satmak daha cazip geldi. Hikayeli oyunlarda boşa zaman kaybı yapıyor şirketleri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 3 Ağustos 2022; 21:14:2 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KristalTürk

    Ea ve ubisoft bitmiş şirketler


    ubisoftun bitmiş hali buysa işimiz var demektir. kendileri olmasa 3-4 senede bir AAA oyun oynardık
  • Arkasında Microsoft, Sony veya Tencent gibi firmalar olmadan Activision-Blizzard'dan sonraki en büyük iki oyun şirketi bunlar...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA: Tek Oyunculu Oyunlar Şirketimizin Önemli Bir Parçası
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aykut291

    He şöyle adam olun işte.Elden Ring bütün firmalara ayar çekti.Çöp EA sonunda pes etti artık bundan sonra adam akıllı Oyun üretecekler demekki.Bu açıklama boşuna değil.


    Elden Ring'in açık dünya olmayan halleri ve klonları yıllardır zaten piyasada. Elden Ring'ten kim ne öğrensin özellikle de EA.
  • Haksızda sayılmazlar adamların az hikayeli oyunu mu var EA nın hataları çok da olsa en sevdiğim firmadır kendisi bu konuda. Oyunlarına bir göz gezdirince saçma Online oyunlar kadar adam gibi hikayeli harika oyunları var. Birde bu açıklama ile gerçekten aklı başına geldiyse tamamdır.
  • Aynı EA yıllar önce: Tek oyunculu oyunlar artık bitti diyordu EA: Tek Oyunculu Oyunlar Şirketimizin Önemli Bir Parçası 


    İşte tükürdüğünü yalamak buna denir.

  • Yalancıyı s.... mi ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gokuba

    Jedi: Fallen Order berbat bir oyundu, 1 saat dayanabildim, berbat bir yazılımı vardı, adamın elindeki light sabermi zopamı belli değildi :)


    Oyunun yaş sınırından haberin var mı PEGI 16'da insansı canlıların kol bacakları kopamıyor, sadece droidleri parçalayabiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.