Şimdi Ara

EA patronu: 'Gelecekte konsollar tarih olabilir' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konsolların stream ile çalışması hem fiyat hem de güncelleme alanında çok iyi olurdu fakat evinde şöyle arkadaşların gelince gosterecegin şekilli şukullu bir aletin bulunmasını kim istemez ki...

  • Dünyanın her yerini kapsayan , yüksek hızda ve bedava bir kablosuz ağ olmayacağına göre boş muhabbetler bunlar.Belki 20 sene sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu herzaman donanımla dehil doğru yazılımla ilgisi var bunu en önemli kanıtı
    U4 bu firmalar oyunlara zorlayıcı yanı yüksek sisteme göre yazdıkları için sürekli yeni sistem alman gerekli ama olan sisteme göre yazıldığında yanı taban sistemlere göre yazılsa sorun kalmıcak :)

  • 4k 60 fpsler yine havada uçuşuyor.
    4k 60 fps alabilmek için kaç liralık bi pc lazım.Onu geçtim 4k bi monitör ne kadar? Elma ile armutu karşılaştırmak gibi bişey ya. Param olsa ben de alırım 5000lik bi pc keyfime bakarım.

    Burada önemli olan kaç paraya ne aldığın 1200liraya konsol aldın 3 4 sene kullanıyorsun en az ps3 10 seneye yakın kullanıldı neredeyse.
    Ben de pc taraftarıyım ama dolar bu kadar yüksekken olmuyor 1500tl ye bi pc kursan bile yeni nesil oyunları oynatmıyor işte.
  • Konsol mu biticek? güldürdün EA

    Konsollar peynir ekmek gibi satılıyor, oyunlarda öyle. Nasıl biticek acaba? Ayrıca cihazı istediğimiz yere götürme şansımız var, Pc'yi hiç bir yere götüremiyoruz ( masaüstüden bahsediyorum ) bana göre çok zor iş, yazlığa gidiyorum, tatile gidiyorum konsoluda hop kutusuna koyuyorum misler gibi, tatilde devam ediyorum geceleri akıyorum. PC böyle mi acaba?
  • konsol ne?

  • Zamanında Nokia ceosu da android ısınmak için pantolonuna işeyen filipinli cocuklar gibi demişti :D

    Oyun oynamak için özelleştirilmiş cihazlar olayı her dönem olacaktır sadece adı değişebilir.
  • Şu bulut kadar saçma bir şey yok oyunun sunucularda depolanmasının nesi iyi öyle oynamaktansa gider oyun videoları izlerim vazgeçin artık şu bulut zihniyetinden bu teknolojide gelecek yok oyuncuların çoğuda bunu istemiyor zorla millete bunu dayatamazsınız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philae

    4k 60 fpsler yine havada uçuşuyor. 4k 60 fps alabilmek için kaç liralık bi pc lazım.Onu geçtim 4k bi monitör ne kadar? Elma ile armutu karşılaştırmak gibi bişey ya. Param olsa ben de alırım 5000lik bi pc keyfime bakarım. Burada önemli olan kaç paraya ne aldığın 1200liraya konsol aldın 3 4 sene kullanıyorsun en az ps3 10 seneye yakın kullanıldı neredeyse. Ben de pc taraftarıyım ama dolar bu kadar yüksekken olmuyor 1500tl ye bi pc kursan bile yeni nesil oyunları oynatmıyor işte.


    10 yıl kullanıldıda nasıl kullanıldı ps 3'ün son dönemdeki oyunları rezaletti grafik olarak.

  • Oyun Konsolda Oynanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UltraFast

    quote:

    Orijinalden alıntı: Schiffsführer Oyunların sunucularda depolanması, kullanıcıların ise oyunu sunucu üzerinden oynamasından bahsedilmiş. Zaten bu teknolojiye erişildiğinde şu an topladığımız high-end PClere de gerek kalmayacak. Tabi oyun için konuşuyorum. Bence şu anda da hiç mantıklı değil konsol sahibi olmak. Fiyat o grafik kalitesini sunan bir donanım için oldukça yüksek. Ayrıca konsolcuların dediği gibi PCde sürekli donanım güncellemek gerekiyor sözünün akla yatan yanı yok. Örnek veriyorum 2011 yılında Intel 2500Klı sistem toplayan bir insan şu an o işlemciye O.C. yapıp 980 Ti bile taksa, muhtemelen Playstation 5 çıktığında bile daha iyi grafiklere ve daha yüksek kare sayısıyla oynayacaktır.
    İyi de ben niye Windowsun saçma sapan yazılım ve donanım optimizasyonlarıyla uğraşayım ki. Açarım konsolu 15 sn de oyundayım. Dev tv ekranımda izlerim. Bunun için de ekstra para vermem gerekiyorsa veririm elbette. 15 yaşımda olsam pc hala 10 numara olurdu benim için söküp takmak uğraşmak hobi gibi. Ama yaş olmuş 28. Zamanım yok ki. Bana piksel değil kullanım kolaylığı ve hız lazım.


    Pcde sanki 1 saatte oyuna giriyoruz ben 1 dakikada pcde oyuna giriyorum pcyi açtığımda ayrıca ssd ile pc 20 saniye açılıyor artık donanım optimizasyonunuda bir çok oyun donanıma göre otomatik yapıyor geriye birtek ayda 1-2 defa driver güncellemek kalıyor onuda nvdia uygulamasında bildiririliyor driver güncellenmeli diye oda 3-4 dakikalık iş playstation güncellemeleride bu kadar sürüyor hatta bazıları daha fazla bu kadarda abartı olmazki illa pcye çamur atacaksınız konsollar size göre dünyanın en über süper cihazı bu arada yaşımda 22 ergen falanda değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 9 Mayıs 2016; 15:34:47 >




  • Konsolların sonu yaklaşıyor.Teknoloji çok hızlı gelişiyor ve konsollar buna ayak uyduramıyor.3 senede bir konsolu yenilemek zorunda kalınacak böyle giderse.Sonuç olarak pc den pekte farkları yok.
  • çoğu kişi grafiklerden ve konsolların yetersizliğinden dem vurmuş ama bence asıl olay konsollara çıkan özel oyunlarda bitiyor.
    konsol aldıran oyunlar olduğu sürece pc isterse 4k 120 fps oyun oynatsın bir anlamı yok.
  • AKK olduğu sürece stream oyun hayal.
  • PS4 satış rekoru kırıyor ve Uncharted 4 yılın en iyi oyunu.

    Esas pc Çöp Life tarih oldu. F2p yüzünden pc çoktan öldü adam gibi oyunu da yok. Multi desen hile dolu. Hayalleri boşverin gerçekler bunlar

  • 10 sene sonra herkesin stream destekleyen televizyonu ve internet alt yapısı olucak....
  • İyide klavye mause ile oynamak ayrı kontroller ile oynamak ayrı. Konsolun işi farklı neden tarih olsun. Mantıklı olmamış bence bu konuşma. İleride teknoloji tabiki değişecek ama konsol bitecek demek saçmalık. Kimse pc başına geçip oyun oynamak zorunda değil.
  • Konsollar şu anki sistemleriyle devam ederse ölebilirler. Bir kere Day-One Patch denen şeylerin kalkması lazım. Manası yok, madem çıkardığın gün patch atacaksın niye çıkarmadan önce atmıyorsun? İkincisi de konsol üreticileri upgradeable konsol olayını kesinlikle benimsememeli, konsolun mantığına aykırı. Grafikler süper olmak zorunda değil, çoğu konsol oyuncusu tvlerine uzaktan bakıyorlar ufak detaylara fazla takılmıyorlar. Son olarak oyun yapımcılarının cross-platform api'lara yönelmesi lazım. Bu hem pc hem de konsollar için önemli, portlama işini kolaylaştırır cross-platform api'lar.
    Ben bir pc oyuncusu olarak bu 3 maddenin hem konsolları kurtaracağını hem de geliştireceğini düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecekte EA patronu tarih olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.