Şimdi Ara

EA hesabım ban yemiş :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EA Store'dan Warhammer için 30-Day Game Time Card alacaktım, tam alışverişi yapacakken hesabıma girdiğimde "Your privileges have been temporarily suspended due to a violation of our Terms of Service. Some services of EA.com may not be accessible while you are suspended. You will not be able to purchase products from the EA Store.

    While you are suspended both your email address and IP address may be blocked. Note: If you are sharing an IP address with other people on your home or corporate network, you may be inadvertently blocked if someone else on your network violates our Terms of Service." diye bir hata ile karşılaştım. Warhammer'ın sitesinden üyeliğime girdiğimde Invalid Account Name or Password hatası aldım. Daha sonra şifre sıfırlama isteği gönderdiğimdeyse hesap aktif değil hatası almıştım. Direkt EA'nin sitesinden girdiğimdeyse "Your EA account has been banned.
    Take a deep breath, and contact Customer Support." diye bir yazı ile karşılaştım ve hesabımın banlanmış olduğunu anladım. Hiçbir şey yapmadım arkadaşlar, sorun ne olabilir? Sadece başıma şöyle bir şey geldi, kuzenin kartıyla subscription olmuştum oyuna. Sonra bir baktık 200 liralık ufak abonelik bedeli çekmiş. Normalde oyunun fiyatı, 12,14 dolar filan, işte böyle böyle 6-7 kere ücret kesmişler. Bir de oyunu oynayabileceğim süre en fazla 3 ay. Yani bu bedel karşılığında bana eşit oranda oynama süresi vermiyor. Zaten Collector's Edition 1 ay ücretsiz oynama süresi veriyor, e ilk üye olurken de kredi kartını tanımlamanız gerekiyor. Yoksa üye olamıyorsunuz, oradan da bir 14 dolar gidiyor ve bir ay daha oynama süreniz olmuş oluyor. Yani toplamda 2 aylık bir oynama süreniz olmuş oluyor. Oyuna Ağustos gibi başladım sanırım. Kasım'ın 25'inde de sürem bitti. Neyse kuzenler de kredi kartını iptal ettiler daha fazla abonelik bedeli kesilmesin diye, ben de aboneliği iptal ettim. Annemin kredi kartıyla tam 30 günlük oyun süresi alacaktım ki bir de baktım banlanmışım. Bu konuda ne yapabilirim arkadaşlar? İngilizce'm iyi değil.







  • Dostum sen bambaska seyler yapmissin. 200 dolar neden ceksinler. 1 yillik oyun suresi alsan bile 200 dolar cekmezler...haclendin filan herhalde. kaldiıki bu oyuna neden collecter e. alinir anlamis degilim. adamlarin kullanim kosullarina aykiri hareket etmışsin o yuzden ban cekmisler. Ne yaptiysan artik. Hep soyluyorum bu krdi karti islemlerinde dikkatli davranmak gerek
    Muhtemen bilmiyorsun ve yanlis biseyler yaptin. Adamlarla kontak kur ama acc ni geri alabilecegini dusunmuyorum. Gecmis olsun.

    Kuzenlerinede gecmis olsun:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hydralisk

    Dostum sen bambaska seyler yapmissin. 200 dolar neden ceksinler. 1 yillik oyun suresi alsan bile 200 dolar cekmezler...haclendin filan herhalde. kaldiıki bu oyuna neden collecter e. alinir anlamis degilim. adamlarin kullanim kosullarina aykiri hareket etmışsin o yuzden ban cekmisler. Ne yaptiysan artik. Hep soyluyorum bu krdi karti islemlerinde dikkatli davranmak gerek
    Muhtemen bilmiyorsun ve yanlis biseyler yaptin. Adamlarla kontak kur ama acc ni geri alabilecegini dusunmuyorum. Gecmis olsun.

    Kuzenlerinede gecmis olsun:)

    Ne yapmışım bilmiyorum ki hiç. Ben de onu anlamadım ya. Hayır, 1 yıllık oyun süresi satın alsan 200TL'ye denk gelecek bir miktar çekerler. Sadece 1 aylık oyun süresi almış olmama rağmen 200TL(dolar değil) çekmiş adamlar. Hacklendiğimi düşünmüyorum. Zira Kaspersky Internet Security kullanıyorum. Neden alınmasın ki? Ekstra yüz ve oyunun artbooku ile romanını almış oluyorsun. Adamların kullanım koşulları ne ki, ne yaparak onların kullanım koşullarına aykırı hareket etmişim? Onlarla nasıl iletişime geçebilirim? Yahu işlemini yapıyorsun, bilgileri giriyorsun alacağın şeyi satın almış oluyorsun işte daha ne dikkati gerekecek bunun için. Sadece EA Store'dan oyunda satılan malzemeleri falan aldım ekstra olarak. Başka da bir şey yapmadım. Hay ben böyle işin. Şerefsizler ya.

    Kuzenim zarar görmedi, kredi kartını iptal ettirdiler sadece, çekilmiş olan 200TLlik miktarı biz ödeyeceğiz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.