Şimdi Ara

E7200 İŞLEMCİM YANMIŞ MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2.el bölümünden e7200 işlemci 1 gb ram ve palit anakart aldım. eve gelip kendi sistemime kurdum. önce ATI X2600XT ekran kartını taktım, power tuşuna basınca 1 saniye çalışıp kapandı. ardından arkadaşın 8800gts ekran kartını taktım, bu sefer de bilgisayar açılıyor fakat ekranda karmakarışık şekiller çıkıyor, 4 saniye sonra da kapatıyor kendisini. PCI ekran kartı takıyorum, onda da çalışıyor fakat görüntü gelmiyor. anakartın OB ekran kartı var, onda da görüntü yok. rami başka pc'de test ettim çalışıyor. ekran kartları sağlam. arkadaşın pc'deki D serisi işlemciyi taktığımda görüntü gelmedi yine, benim işlemciyi onun anakarta taktığımda da yine görüntü gelmiyor bilgisayara fakat arkadaşın pc büyük ihtimalle benim 7200'ü desteklemiyor olabilir. anakartın modeli ; P5LP-LE, internette araştırdım, desteklemiyor da deniyor, birkaç kişi de destekliyor diye yazı yazmış. 2 tane farklı psu'da denedim, sonuç aynı. biri 470W'lık gigabyte odin power hatta.

    lütfen yardımcı olun arkadaşlar. dolandırıldım mı ne oldu anlamadım. parçaları almadan önce adamla konuştum, şu anda bilgisayarda kullanıyorum dedi bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick fury -- 5 Ağustos 2010; 23:16:23 >







  • bir de arkadaşlar 8800gts ile karmarkarışık şekiller geldiği sırada anakarttan ıslık gibi ses geliyor, 3-4 saniye bu ıslık sesi iyice artıyor ve sonra kendini kapatıyor pc. internette araştırdım, kondansatör ya da kapasitörlerden geliyormuş bu ses ve birçok kişiye oluyormuş.

    sorun anakarttaysa gidip yeni anakart alacağım lanet olsun diyerek fakat ya CPU sorunluysa, ne yapacağımı şaşırdım. parçaları alalı da 3 gün oldu, ilk gün yapamadım, ikinci gün arkadaşın sistemi aldım, baktım olmayacak bugün de gidip psu aldım fakat yine sonuç aynı.

    lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
  • Anakartınızın biosu güncelmi değil ise son sürüme güncelleyin..
  • o anakart destekliyor diye biliyorum. yeni bios varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.