Şimdi Ara

e398 ile rokr e1 arasinda ne fark var???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 3 senedir filan e398 kullaniyorum.her türlü flashi yükledim,kac defa cöktü canlandi filan.su an en son cikan flashlardan biri yüklü.problemsiz calisiyor fakat bu telefonu birisine verecem,kendime rokr e1 almak istiyorum.
    benim ögrenmek istedigim rokr e1 ile e398 arasinda ekran cözünürlügü disinda bir fark varmi,mesela islemci hizi farklimi? tam ekran video oynatma varmi? yanlarda e398 gibi rengarenk yanip sönen isikdan varmi?
    e398'de benim ihtiyaclarimi karsilar düzeyde bir telefon,tek eksigi tam ekran video olmamasi.e1'de tam ekran video varsa almak istiyorum.
    saygilar...



  • 397





    Böğğğ iğrencim kendimden utanıyorum
  • bu kadar aciklayici cevap verdigin icin tessekkürler.hic zahmet olmadimi bu cevabi yazmak.iyisin dimi,sagligin filan yerindedir umarim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: venividivici

    bu kadar aciklayici cevap verdigin icin tessekkürler.hic zahmet olmadimi bu cevabi yazmak.iyisin dimi,sagligin filan yerindedir umarim.



    Hamdolsun iyiym


    rockr e1 hiç görmedim ama e398 pek hoşuma gitmedi, arkadaşımda var, ses kalitesi olarak çok güzel bir telefon ama kalite olarak var.. bazıları modlamış telefonları onu bilmiyorum ama ben orj. fabrika çıkışlı E398 müziğinden keyif almadım.. Seviye çok az ama mükemmel kalite
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.