Şimdi Ara

E3'ün yıldızı Nintendo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Birader kendine gel, o sözü senin hayvan olduğunu imna etmek için söylemedim. Tartışacaz, hayvan değiliz demek için söyledim. Terbyeni takın asabını bozma insanın. Yazdıklarma iyi bak o zaman 1500 kuüsür yazı yazmışız. İyice bak, iyice oku, belki vardır öğrenebileceğin şeyler. Sonra da kendi yazdığın ilk mesaja bak bir de... Dediğim gibi, insan gibi fikir belirt.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jem Jem

    ulan varya herkes birbirinden daha mal böle sacma sapan tartışmalarda kimsenein haklı olduu falan yok. ben kendim 14 yıldır nintendo konsolu alıorum. ama önüme getirsinler psp, ps2 xbox ps3 dreamcast oyun güzelse oynarım kardeşim. hepsi mis gbi teknoloji harikası aletler. nie oynamim? malmıyım? birisi cıkoo yok aman ps3 ün grafikler süper, xbox mükemmel wii harika bune beyler? xbox ve gamecube ps2 den daha güçlü değilmiydi, sonucta kim satış rekorları kırdı ps2. alakası yok grafikle falan anlayın. oyunlarda biter iş. oyunda zevk meselesi kim neyden hoşlanıosa onun cıktıı okonsolu alır. adam dioki git sen ds al bol bol mario oyna bizde psp var olm. bu ne demek ki? yani mal insan sen mgs re4 oynayınca delikanlı oluonda o adam mario ooynayınca hanımevladımı oluo?

    adamlar hertürlü paranın a... koyuyolar, sizin burda savunduunuz kadar adamlar kendşi konsollarını savunmazlar. adam oyun yapıo oynayasınız die. alın oynayın ötesi yok. neyi neyle kapıştırıon. mgs yi senmiçıkarıon psp ye mario yu senmi çıkarıon nintendolara. az akıllı düşünün. bi arkadaş alsın xbox 360, bi arkadaş alsın ps3 bnde wii alıcam cıkınca. gelin takalım bizim tv ye heyecanın a..... koyalım:D ps3 ve xbox 360 ın grafiklere bayılırız, wii de oyunun içinde hissederiz resmen. ds de online oyun oynarım psp nin eşek gbi büyük parlak ekranına bakar biterim. bu kadar basit. bn 14 yıldır nintendo konsolu alıom nintendo bana bi şeymi yaptı. banada oyunlar 100 başkasınada. sizde sev,osanız o konsolun oyunlarını sizde alın. adamları savunmaya gerek yok. az geniş oln bırakın bu muhabbetleri Allah aşkına.

    buarada bi haber verim herkese. nintendonun e3 de gösterdiği wii nin oyunları deilmiş. yani o oyunlar gamecube de calışıomuş doğal olarak grafiklerde gamecube grafiği. az modifiyelisi. daha yüksek grafik kalitesi olcakmış.
    Küfür ceza almana sebeptir. a..... tahmin ettiğim şeyse kesin ceza alırsın. Ya bunun ne olduğunu açıkla ki küfür olmasa bu kadar uzun yazında onuda yazardın.




  • adventure bi msj önce kapattım dedim konuyu uzatma koç artislik mi yapıyosun orasını pek çözemedim. asabımı bozma falan demişsin. bu konuyu uzatma dedim kendimde bıraktım msj atmayı. ama diosanki derdim başka bi pm ine bakar.
  • Konuyu kapattım dediğin mesajda hala yanlış kelimeler kullnırsan o konu kapanmaz pek, aksine daha da 'açılır'. Sana beni yanlış anladığını söyledim, ha eğer 'asabımı bozma' demek artistlik yapmaksa buna bişey diyemem...

    Bak sen bi yazdığım atasözüne bile alakasız şekilde nasıl alındın ve neler neler yazdın, sonra kalkıp 'mal' lafına alınmayın diyosun... Biraz daha dikkat.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.