Şimdi Ara

E3 2015 Özel: Need for Speed'i Denedik! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: n0.pRobLem

    Midnight Club da güzel bir örnek. Ama her yarış için bu serbestlik söz konusu mu bilemiyorum kısıtlı deneme sürecinden ötürü. Videoda daha açıklayıcı olmamak, daha genele dönük örnekleme yapmamak benim hatam. Kusura bakmayın. Ama edindiğim deneyimle son yılların en başarılı NFS oyunu olabileceğine dair inancım büyük.


    sana guvenıyoz talha reıs ıyı dıyosan ıyıdır gonlunuz ferah olsun arkadaslar talha ıyı dıyor no proplem:D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu girişteki bukalemun yeşili porche hiç olmamış.
    adamın timsah sırtı ayakkabası ise acayip tuhaf duruyor. ne alaka diyesi geliyor insanın...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "Frostbite Engine kullanıyor bildiğiniz gibi Need for Speed Underground"

    Abi kusura bakma da, neyse. Şimdi bişey diyeceğim, olmayacak. Sadece "Need for Speed" olacak oyunun adı. Reboot/remake falan değil. Orjinal sayfasında ve Twitter'da sormuştum, adının sadece "Need for Speed" olacağını ve asla remake olmadığını söylediler.

    quote:

    Orjinalden alıntı: volverine_007

    o nasıl bır vıraj almadır donusler cok kotu olmus araba donmuyor sankı kayıyor hıc begenmedım


    Dikkat edersen, oyunun trailer videosu ve bu video "drift" yarışından kaydedilmiş. Üstte de drift yazıyor, dikkatli baksan görürdün.

    quote:

    Orjinalden alıntı: xX.3B.Xx

    Yahu arkadaşlar o drift kamerası opsiyonel gelecek hiç mi needforspeed twitter yada facebook sayfasını takip etmiyorsunuz? Bide gelmiş buraya 10 dk'lık videodan inceleme çıkarıyorsunuz!


    Harbiden ya. Bakın arkadaşlar, bu drift kamerası. Kameranın özelliği şu: drift yaparken arabayı nereye çevirirseniz eğer, kamera size o tarafı gösterecek. Nedeni de; döndüğünüz tarafı daha iyi görebilmek ve drift yaparken kaza yapmamak için kamera size döndüğünüz yönü gösteriyor.

    Hiçbir şey bilmiyorsunuz, gelmiş burada yorum yapıyorsunuz. Facebook-Twitter-YouTube sayfalarını okuyun lütfen biraz yahu!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bazı arkadaşlar sadece bir kaç body kit var demiş ama öyle değil body kitler alternatif seçenekler yani yine skirt vs kaput gibi şeyleri değiştirebileceğiz :)
  • Oyunu denerken ki videolarınız da gelecek mi?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: n0.pRobLem

    Dediğim gibi size rüştümü ispat etmek zorunda değilim. Ne ile tecrübeliyim, ne ile tecrübesizim... Ben de aynı şekilde sizin NFS serisiyle pek ilgili olmadığınızı düşünüyorum. Kendi yorumlarınızın kesinliğinde direten sizsiniz; ben değilim. Büyük harflerle kesinmişçesine yazdığınız şeylerin doğru olmadığına yönelik örnek verdim, şimdi de "diretmen garip" diyorsunuz. Ne diyeyim yani!? :) ALTERNATİF ROTA tarifine en uygun örnek Mario Kart. Mario Kart gelmiş geçmiş en başarılı araba yarışlarından birisidir. Zaten bu örneği verme sebebim de bu. Bence bu tarz eleştirileri belli bir markaya sabitlenmiş değil de genel araba yarışları hakkında BİLGİSİ olanlar atmalı.


    Ben de sana rüştünü ispatlaman gereken birşey söylemediğimi önceki mesajda da söyledim. Sürekli aynı şeyi tekrarlatıyorsun.

    Senin eleştirdiğim tek yanın bu NFS'nin kestirmeye sahip tek oyun olduğunu ileri sürmen bir de gidip mario kart örneğini vermen. İncelemede yaptığın anlatım yanlışını yaptığın yorumlarla düzelttin. Ama ben İLK olarak senin yorumlarını değil incelemeni eleştirdim.
    Diğer nfs'lerin kestirmeye sahip olmadığını söylemek benim için BİLGİSİZLİKtir. O AN için öyle dedim ama sen yorumlarınla olaya açıklık getirdiğin için ikimiz birden bilgisizlik değil EKSİK ya da HATALI bir inceleme olduğunu anladık. NFS most wanted 'da kestirme oladığını ileri süren ve sadece bu nfs'de kestirme olduğunu söyleyen sendin;) Demogoji savaşı yapacaksak ben yokum. Bundan sonraki yorumlarında da incelemelerinde de daha dikkatli olacaksındır umarım. Kendine iyi bak Talha ;)




  • Kestirme yollar önceki oyunlarda vardı. Most Wanted'dan hatırlıyorum özellikle. Yapay zeka neredeyse her zaman kestirme yolları kullanırdı. Bizim de araç zayıf ise biz de o kestirme yolları ezberlerdik artık çünkü kullanmak zorunda kalıyorduk. :D
    Fizik konusu çok kafaya takılacak bir unsur olmamalı. Reboot bir seri ve o eski serilerde aman aman bir fizik yoktu.
    Oyun U2'nin reboot'u değil tüm serinin rebootu.
    Yarışlar hep gece olacak diye Youtube videosu altında açıklama vardı.
    Drift yaparkenki kamera açısının değişebileceği konusunda açıklama yapmışlardı.

    Benim en çok üzerinde durduğum nokta aslında mofifiye unsurları ki herkesin de az çok bunun üzerinde durduğundan eminim. Gta 5'teki modifiye bile son zamanların nfs oyunlarında yok. Gta 5'i açıp modifiye etmek için oynar oluyoruz bazen.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ghost games ve criterion games bi vazgeçmedi şu "yağmur texturelu" arabalardan. Arkadaş tamam yap güzel duruyor hoş duruyorda garajın içinde niye ıslak araba !!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun idare eder gözüküyor
  • intel i5 4690k işlemci
    sapphire r9 280x 3gb
    8gm ram
    çalıştırırmı çalıştırrısa hangi grafiklerde çalıştırrır yazarmsısınz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyunda harita genişliğide önemli harita büyükmü acaba. Devamlı aynı yerlerde dolaşmak sarmaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyunun ANA KONUSU yok mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun çıkmadımı
  • İnceleme için teşekkürler,oyun çok iyi olmalı öyle gözüküyor,bütün EA ekibine teşekkür ederiz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.